Δευτέρα, 27 Ιούνιος 2016 13:55

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ετοιμάζει τις τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ετοιμάζει τις τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ

 

Με ένα μείγμα έμπειρων και νεαρών Μεσσηνίων παικτών έχει ετοιμαστεί ο μεγαλύτερος κορμός του ρόστερ της "Μαύρης Θύελλας" η οποία τη νέα χρονιά θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής έχοντας βέβαια ξεκάθαρο στόχο τον τίτλο και την επιστροφή στην Γ' εθνική. 

Μέχρι τώρα παίκτες της Καλαμάτας πρέπει να θεωρούνται οι Τάσος Κωνσταντακόπουλος, Γιώργο Κυριακόπουλος, Αγγελος Σαραντόπουλος, Βασίλης Μπεγέτης, Σταύρος Τσουλάκος, Γιάννης Καλογερόπουλος, Διονύσης Γεωργιόπουλος, Δημήτρης Κουρούπης, Γιάννης Τζανετέας, ο Νίκος Λιόλιος συνεχίζει από πέρυσι όπως και οι Κουντάνης, Νικολόπουλος, Βασιλόπουλος, Κακκαλής, Γκαρμίρης και Οδεμισιώτης. Σταματελόπουλος και Κουκούτσης θα αποκτηθούν από το Μεσσηνιακό, ενώ σε εκκρεμότητα είναι οι επαφές με τους Χρήστο Καλαντζή (φωτό) και Σπύρο Δασκαλάκη, η συμφωνία με τους οποίους είναι αρκετά πιθανή. 

Αυτές τις μέρες αναμένεται να γίνουν οι τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ αλλά και να αποφασιστεί από το τεχνικό τιμ των Ελβιο Μάνα και Τάσου Χατζηαγγελή η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας, που θα είναι πάντως μετά τις 20 Ιουλίου.

Οσον αφορά τον Σταύρο Παπαδόπουλο, αναμένεται να επιστρέψει στην Μεσσηνία στο τέλος του μήνα.