Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2016 16:05

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Στόχος η απόκτηση ενός ποιοτικού μεσοεπιθετικού

Γράφτηκε από τον

 

Η απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού που θα κάνει τη διαφορά, είναι από τους κύριους στόχους της Σπερχογείας, σε ότι αφορά την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της.

Η διοίκηση των "ταύρων" σε συνεργασία με τον προπονητή Γιώργο Καλόμαλο (φωτό) προσπαθούν σιγά - σιγά να κλείσουν όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στα μεταγραφικά θέματα, στις ανανεώσεις έτσι ώστε σύντομα να στελεχωθεί το έμψυχο υλικό με το οποίο θα πορευτεί η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.

Για την ώρα το σίγουρο είναι ότι έχει αποκτηθεί ο 25χρονος μέσος Κώστας Κορομηλάς, που αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Καλαμάτας. Συμφωνία υπάρχει και με τον 22χρονο αμυντικό Σταμάτη Φέστα και το μόνο που μένει είναι να πάρει την ελευθέρας του από τον Αστέρα Αρφαρών.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό, στόχος είναι η ομάδα να ενισχυθεί με την απόκτηση 6 ποδοσφαιριστών, εκ των οποίων όπως προαναφέραμε ο μεσοεπιθετικός θα είναι ποιοτικός και θα κάνει τη διαφορά.

 

Από εκεί και πέρα στόχος είναι να παραμείνουν τα περισσότερα παιδιά από το υπάρχον υλικό και είναι χαρακτηριστικό ότι έχουν ανανεώσει οι Γιώργος Δωδέκατος, Θεόφιλος Δημητρίου, Γιώργος Κουμούτσος, Χρήστος Ζουμπόπουλος και από εκεί και πέρα γίνονται επαφές για να συνεχίσουν στη Σπερχογεία και οι Βαγγέλης Τσούλος, Αντώνης Χριστόπουλος, αλλά και ο Βαγγέλης Κουλόπουλος, για τον οποίο η διοίκηση καταβάλει μεγάλη προσπάθεια ώστε να αγωνιστεί για έναν ακόμη χρόνο στην ομάδα.