Παρασκευή, 01 Ιούλιος 2016 14:56

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Συνέλευση την Κυριακή για αλλαγή καταστατικού και διεύρυνση συμβουλίου

Γράφτηκε από τον

 

Να ολοκληρώσουν το συντομότερο τις διοικητικές διεργασίες επιθυμούν στον Τσικλητήρα Πύλου, προκειμένου να "τρέξουν" στον προγραμματισμό εν όψει της νέας χρονιάς στη Γ' εθνική.

 

Ετσι την Κυριακή στις 11 το πρωί στο δημαρχείο θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση, με θέματα την αλλαγή του καταστατικού και την διεύρυνση του διοικητικού συμβουλίου. 

Το "παρών" θα δώσει πιθανότατα και ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης που ήταν πέρυσι όλη τη χρονιά κοντά στο σύλλογο και το ίδιο σκοπεύει να κάνει και τη νέα σεζόν.

Τα περισσότερα μέλη της απερχόμενης διοίκησης θα συνεχίσουν, όμως θα υπάρξουν και προσθήκες, από τη στιγμή που οι απαιτήσεις μεγαλώνουν του χρόνου με τη συμμετοχή του Τσικλητήρα στη Γ' Εθνική.

Παίρνουν σειρά Κακαλέτρης και ανανεώσεις 

Ετσι από Δευτέρα θα ανακοινωθεί κι επίσημα η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Κακαλέτρη και τον βοηθό του Κώστα Παλαμάρα, αφού οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα.

 

Σειρά θα πάρουν οι ανανεώσεις, με τους διοικούντες του Τσικλητήρα να έχουν προχωρήσει σε συμφωνίες με ορισμένους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, ενώ προχωρημένες επαφές υπάρχουν και με 3-4 ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα τη θερινή περίοδο.