Σάββατο, 02 Ιούλιος 2016 18:58

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ: "Πετυχημένη διοργάνωση", λέει ο Νικήτας Παπανικολόπουλος

Γράφτηκε από τον

Το δεύτερο τίτλο της στο πρωτάθλημα εργαζομένων κατέκτησε την Τετάρτη το βράδυ η Υαλοτεχνική που επικράτησε στον τελικό των Μηχανικών με 2-1 στο "Π. Μπαχράμης".

Η ομάδα του Νικήτα Παπανικολόπουλου προηγήθηκε με 2-0 και στη συνέχεια παρά τη μείωση του σκορ από τους Μηχανικούς, πήρε την νίκη και το κύπελλο του πρωταθλητή.

Ετσι επέστρεψε στην κορυφή μετά από τρία χρόνια, μιας και το 2013 είχε πάρει τον πρώτο της τίτλο κερδίζοντας στον τελικό τους Εργολάβους με 2-0.

Ο προπονητής των νικητών Νικήτας Παπανικολόπουλος χαρακτήρισε πετυχημένη την διοργάνωση και συνεχάρη όσους συνέβαλαν στην διεξαγωγή της: "Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συνέβαλαν να γίνει ένα καλό τουρνουά καθώς και στον πρόεδρο του αθλητικού φορέα Νίκο Μπασακίδη για την πετυχημένη διοργάνωση. Συγχαρητήρια επίσης στους διαιτητές και στη γιατρό Αφροδίτη Θεοδωρακοπούλου. Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Βασιλόπουλο που ήταν κοντά μας. Και τέλος τους ποδοσφαιριστές, πολλά συγχαρητήρια για τη συμμετοχή τους και τον τίτλο. 

 

Φέτος είχα την τεχνική καθοδήγηση δύο ομάδων, της Υαλοτεχνικής και του 9ος Συντάγματος Πεζικού που βραβεύτηκε για τη συμμετοχή της στα αθλητικά δρώμενα της πόλης και είναι για μένα ηθική ικανοποίηση".