Σάββατο, 02 Ιούλιος 2016 15:05

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ στην Τοπική Κοινότητα Στεφανιάς

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ και των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Δήμου Ευρώτα θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο στο πλαίσιο της καθιερωμένης Γιορτής Πορτοκαλιού Στεφανιάς. 

 

Η φιλική ποδοσφαιρική αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Στεφανιάς στις 6 το απόγευμα, υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. "Νικηφόρος Βρεττάκος" και του Συλλόγου Γυναικών Στεφανιάς. 

Σε σχετική δήλωσή του ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Παναγιώτης Λυμπέρης υπογράμμισε: "Όταν ο αθλητισμός συναντά την παράδοση, όταν η παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα τιμώνται αδιαλείπτως κάθε χρόνο μέσα από τη διοργάνωση θεσμοθετημένων εκδηλώσεων, όπως η Γιορτή Πορτοκαλιού Στεφανιάς, όταν τέλος επιχειρείται συλλογική προσπάθεια γι' ανάδειξη τόσο του αθλητικού ιδεώδους, όσο και των πολιτιστικών αξιών, τότε μπορούμε να μιλούμε με υπερηφάνεια για πολιτισμό.  Ευχαριστούμε πολύ τους παλαιμάχους του Δήμου Ευρώτα, που δηλώνουν πάντα παρόντες στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας, αλλά και τις κυρίες της Στεφανιάς, που συνεχίζουν όλα αυτά τα χρόνια, αγόγγυστα και με το ίδιο μεράκι, ν' αφήνουν το δικό τους ανεξίτηλο στίγμα στην πολιτιστική ανύψωση του τόπου μας".

 

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ