Δευτέρα, 04 Ιούλιος 2016 12:14

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Στα ερυθρόλευκα και πάλι ο Λ. Ανδρώνης

Γράφτηκε από τον

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Τέλλο Αγρα σε συνεργασία της διοίκησης με το νέο προπονητή Γιώργο Πολυμενέα.


Το πλάνο της νέας διοίκησης Καλκαβούρα είναι η επιστροφή των παιδιών από τους Γαργαλιάνους που παίζουν σε άλλες ομάδες και σε συνδυασμό
με 4-5 καλές μεταγραφές να μπορέσει η ομάδα να σταθεί αξιοπρεπώς στην
Α' τοπική.
Η μία επιστροφή που είναι δεδομένη είναι του 28χρονου μεσοαμυντικού Λυκούργου Ανδρώνη, ο οποίος την περσινή χρονιά έπαιξε μέχρι τον Ιανουάριο στον Μιλτιάδη και ύστερα στην Εράνη. Ο Ανδρώνης έχει συμφωνήσει με τη νέα διοίκηση του Αγρα και αυτό που απομένει είναι να πάρει το δελτίο του από την Εράνη, ώστε να ανακοινωθεί κι επίσημα.

Κοντά σε Αλεξανδρόπουλο

Επίσης κοντά σε συμφωνία βρίσκεται και ο Ηλείος τερματοφύλακας Θανάσης Αλεξανδρόπουλος που έπαιζε στον Ολυμπιακό Ζαχάρως και έχει φορέσει τη φανέλα του Άγρα όταν αυτός αγωνιζόταν στη Δ' εθνική, με προπονητή τον Νίκο Κακαλέτρη. Ο Αλεξανδρόπουλος έχει περάσει και από τον Αστέρα Αρφαρών και από πολλές ομάδες της Ηλείας (Πανόπουλο, Αστέρας Αμαλιάδας κ.ά.) και θεωρείται ιδανική λύση για κάτω από τα γκολπόστ.
Επαφή έχει γίνει και με τους Γαργαλιανιώτες Θανάση Γεωργιόπουλο και Γρηγόρη Αναστασόπουλο που έμειναν πρόσφατα ελεύθεροι από τον Μιλτιάδη και τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει αν θα φορέσουν ξανά τα "ερυθρόλευκα".

Οι αποχωρήσεις

Στον αντίποδα υπάρχουν κι αρκετές αποχωρήσεις από τον Τέλλο Αγρα.
Το Σάββατο χώρισαν οι δρόμοι με τον έμπειρο μέσο Δημήτρη Σώκαλη, ο οποίος έκανε και μία δήλωση στον λογαριασμό του στο fb λέγοντας: "Καλή συνέχεια στον αγαπημένο του Τέλλο Αγρα. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Παναγιώτη Καλκαβούρα για το ενδιαφέρον του προς το πρόσωπό μου, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο ακαδημιών. Καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο του".
Ακόμη παρελθόν από τον Τέλλο Αγρα αποτελούν οι Στέλιος Σωτηρόπουλος, Παναγιώτης Ξυδιάς και Βασίλης Κοσυφολόγος, ενώ το ίδιο θα γίνει και με τους μη Μεσσηνίους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα των Γαργαλιάνων τον Ιανουάριο.
Ο λόγος γίνεται για τους Παναγιωτόπουλο, Μπουρλάκη, Τσαμπά και Νικολακόπουλο που τις επόμενες ημέρες θα πάρουν τα δελτία τους.