Δευτέρα, 04 Ιούλιος 2016 12:27

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΡΟΥΓΑΣ: «Οι δοκιμές είχαν στόχο τη γνωριμία με τα παιδιά»

Γράφτηκε από τον

Περισσότερο για γνωριμία και όχι για να κλείσουν κάποια παιδιά στο παιδικό τμήμα της Καλαμάτας, είχαν οι δύο προπονήσεις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν το διήμερο Παρασκευή 1και Σάββατο 2 Ιουλίου, στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία.


Ήταν μια ευκαιρία για γνωριμία με τα παιδιά και τίποτα περισσότερο, όπως σημείωσε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Δρούγα, που κλήθηκε από τη διοίκηση, όπως μας είπε, να αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση στο παιδικό τμήμα της Καλαμάτας. Ο νεαρός προπονητής σε σχετική ερώτηση για τις δοκιμές που έγιναν, δήλωσε στο "Notosport": «Δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα από την εικόνα των παιδιών, λόγω της εποχής, αλλά και της μεγάλης απραξίας από την οποία προέρχονταν όλα τα παιδιά. Σε αυτή την ηλικία τα παιδιά έχουν άγχος. Οι δοκιμές είχαν ως στόχο τη γνωριμία με τα παιδιά και τίποτα περισσότερο. Υπάρχει ενδεχόμενο να ξαναδούμε τα παιδιά σε δοκιμές που θα κάνουμε στα τέλη Αυγούστου».
Η παιδική ομάδα της Καλαμάτας θα στελεχωθεί με νεαρούς παίκτες που έχουν γεννηθεί τα έτη 2001, 2002 και 2003.
Την πρώτη μέρα των δοκιμών έλαβαν μέρος στην προπόνηση οι Τόσκα (Ακαδημία Πάμισος), Θεοδωρακάκης (Ανδρούσα), Τζ. Αθανασόπουλος (Καλαμάτα), Χρ. Στασινόπουλος (Καλαμάτα), Ν. Στασινόπουλος (Καλαμάτα), Οικονομέας (Δόξα), Κακαρούμπας (Καλαμάτα), Νικολόπουλος (Καλαμάτα), Παπαγεωργακόπουλος (Ακαδημία Πάμισος), Κάτσος (Δόξα), Λυμπερόπουλος (Δόξα), Σερπάνος (Δόξα), Χαρλέπας (Ακαδημία Πάμισος), Καραχάλιος (Σπερχογεία), Κανανάι (Ηρακλής), Λέσι (Κοπανάκι), Παπαδόπουλος (Ομόνοια Λευκωσίας), Γιαννέλης (Καλαμάτα), Λαμπρόπουλος (Εράνη), Αρβανίτης (Δαναός), Στασινόπουλος (Ακαδημία Πάμισος), Ντάκουρης (Δαναός), Τσιγαρίδης (Καλαμάτα), Δικαιουλάκος (Καλαμάτα), Πικιός (Αναγέννηση Παραλίας), Φωτεινάκης (Κορώνη), Ρ. Κανανάι (Ηρακλής Καλαμάτας), Τσαγκάρης (Δόξα), Κ. Τζιούβελης (Καλαμάτα), Αλ. Τζιούβελης (Καλαμάτα).
Την προπόνηση παρακολούθησαν από πλευράς Καλαμάτας, οι Δημήτρης Τσάκωνας, Ελβιο Μάνα, Γιώργος Κατσούλης, ο πρόεδρος των παλαιμάχων Μανώλης Θεοδώρου, ο τεχνικός διευθυντής των μικτών ομάδων Αγγελος Σκαφιδάς, ο οποίος ήθελε να δει τα παιδιά που θα στελεχώσουν τη νέα αγωνιστική περίοδο τη μικτή ομάδα και ο σκάουτερ των μικτών Αλέκος Τσατάς.
Τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών, νέα πρόσωπα ήταν οι Σκουράκης, Κυριακούλης, Ρουμελιώτης από τον Νέο Αρι, ο Ψωρομύτης από την Καλαμάτα, ο Σαούτης από τον Δαναό και ο Ζώτος από τον Μιλτιάδη. Αντίθετα δεν συμμετείχαν οι Τζ. Αθανασόπουλος, Χρ. και Ν. Στασινόπουλος, Τσιγαρίδης, Κ. και Αλ. Τζιούβελης (Καλαμάτα), Παπαγεωργακόπουλος (Ακαδημία Πάμισος), Καραχάλιος (Σπερχογεία), Παπαδόπουλος (Ομόνοια Λευκωσίας) και Τσαγκάρης (Δόξα).
Στην προπόνηση του Σαββάτου εκτός από τους παραπάνω, παράγοντες και προπονητές, το "παρών" έδωσε και ο προπονητής της ανδρικής ομάδας της Καλαμάτας Τάσος Χατζηαγγελής.