Πέμπτη, 07 Ιούλιος 2016 15:16

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Απέκτησε νέα διοίκηση

Γράφτηκε από τον

Νέα διοίκηση έχει από την Τετάρτη το βράδυ ο Απόλλωνας. Οι εκλογές της Καλαματιανής ομάδας αυτή τη φορά είχαν αποτέλεσμα καθώς υπήρξε ενδιαφέρον και έτσι συγκροτήθηκε μια νέα 11μελής διοίκηση η οποία έχει μάλιστα εφτά νέα πρόσωπα.


Αναλυτικά την διοίκηση του Απόλλωνα απαρτίζουν, σύμφωνα με την σειρά που εκλέχθηκαν, οι Κώστας Μπαρμπίτσας, Λαμπρινή Χριστόφορου (κόρη του Αρη Χριστόφορου που μετά από χρόνια δεν είναι στην διοίκηση), Σταυρούλα Γαλέα, Ορέστης Τρικουράκης, Φώτης Μάνθος, Ηλίας Θεονάς, Κώστας Κούβελας, Παναγιώτης Λυμπέρης, Αναστάσιος Ορφανός, Βασίλης Σκαφιδάς, Κυριάκος Μανικάκης.
Στην προηγούμενη διοίκηση ήταν μόνο οι Τρικουράκης, Λυμπέρης, Ορφανός και Μάνθος ενώ οι υπόλοιποι εφτά είναι νέα πρόσωπα.
Την ελεγκτική επιτροπή αποτελούν οι Βασίλης Θειακός, Θοδωρής Μπασέας, Φώτης Ι. Μπουγάς.
Η συγκρότηση της διοίκησης σε Σώμα θα γίνει άμεσα με πιθανό πρόεδρο τον Κώστα Μπαρμπίτσα. Στην συνέχεια θα θα ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά, που θα βρι την ομάδα και πάλι στην Α' τοπική.
Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι η διοικητική λύση που προέκυψε είναι εξαιρετική και μπορεί να οδηγήσει σε καλό δρόμο τον ιστορικό σύλλογο.