Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2016 12:23

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Η σύνθεση της νέας ενισχυμένης διοίκησης - επιστροφή Σαρδέλη, "μεταγραφή" Κατρίτση

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Η σύνθεση της νέας ενισχυμένης διοίκησης - επιστροφή Σαρδέλη, "μεταγραφή" Κατρίτση

Σε διεύρυνση της διοίκησης του προχώρησε ο Τσικλητήρας Πύλου ο οποίος απέκτησε έτσι ένα ενισχυμένο διοικητικό σχήμα εν όψει της νέας χρονιάς και της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής για πρώτη φορά στην ιστορία του.


Στο νέο διοικητικό συμβούλιο παραμένουν ο Τάσος Καραλής, που συνεχίζει στην θέση του προέδρου, αλλά και οι Βασίλης Χρονόπουλος, Μιχάλης Δημητρόπουλος, Νίκος Γιουρτούμας, Γιώργος Αλεξάκης, Λεωνίδας Γουρνάς.
Τα νέα πρόσωπα είναι εννέα. Κατ' αρχήν επιστρέφει ο Μάρκος Σαρδέλης μετά από χρόνια. Διοικητική "μεταγραφή" αποτελεί ο Τάσος Κατρίτσης που ήταν πέρυσι στην διοίκηση του Τέλλου Αγρα (είναι ο γιος του πρώην προέδρου του Τέλλου Αγρα Κώστα Κατρίτση). Ακόμη στη νέα διοίκηση είναι οι Ηλίας Κούβελας, Νίκος Κότσιρας, Στέλιος Κανελλόπουλος, Αγγελος Βισβίκης, Κώστας Καραλής, Θανάσης Μπέλας, Αντώνης Κασιμιώτης.
Από τα 15 μέλη που προαναφέρθηκαν θα δημιουργηθεί τις επόμενες μέρες το 11μελες διοικητικό συμβούλιο και οι υπόλοιποι θα είναι αναπληρωματικά μέλη.
Από εκεί και πέρα, πιθανότατα σήμερα θα ανακοινωθεί και επίσημα η ανανέωση της συνεργασίας με το τεχνικό τιμ των Νίκου Κακαλέτρη και Κώστα Παλαμάρα καθώς και κάποιες ανανεώσεις παικτών. Το Σαββατοκύριακο ενδέχεται να ολοκληρωθούν και κάποιες μεταγραφές αφού έχουν γίνει ήδη κάποιες επαφές με παίκτες. Από την άλλη πλευρά, έχει αποχωρήσει από την ομάδα ο Χρονδρογιάννης.