Παρασκευή, 08 Ιούλιος 2016 14:14

"Στολίδι" το γήπεδο της Χώρας -ικανοποίηση στον Παπαφλέσσα για τις ενέργειες του Δήμου

Γράφτηκε από τον

Πολύ όμορφο και λειτουργικό είναι πλέον το γήπεδο της Χώρας μετά τις εργασίες που έγιναν το τελευταίο διάστημα.


Συγκεκριμένα, στο γήπεδο υπάρχουν πλέον καινούργιοι πάγκοι, βοηθητικό γήπεδο με φυσικό τάπητα, η κερκίδα έχει ανακαινιστεί, έχει γίνει βάψιμο και επισκευή στα αποδυτήρια, αντικατάσταση της περίφραξης καθώς και δενδροφύτευση στον περιβάλλοντα χώρο. Έτσι απομένουν οι εργασίες πεζοδρόμησης έξω από το γήπεδο και η κατασκευή γυμναστηρίου που αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου.
Στον τοπικό Παπαφλέσσα Χώρας επικρατεί απόλυτη ικανοποίηση για τις παραπάνω εργασίες του Δήμου Πύλου - Νέστορος και η διοίκηση με ανακοίνωση της ευχαριστεί το δήμο. "
"Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Δήμαρχο Δήμου Πύλου Νέστορος κύριο Δημήτρη Καφαντάρη,τ ον κύριο Περικλή Κοντογόνη Πρόεδρο Νομικού Προσώπου και όλη τη Δημοτική Αρχή για τα έργα συντήρησης και τις εργασίες αναβάθμισής που πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημα στο Δημοτικό Γήπεδο της Χώρα Μεσσηνίας. Η απόφαση σας αυτή αποτελεί μια ακόμη έμπρακτη απόδειξη για τις προσπάθειες που καταβάλει ο δήμος Πύλου Νέστορος να προσφέρει στο τοπικό αθλητισμό. Oι προσδοκίες μας για τις υποσχέσεις του κύριου Περικλή Κοντογόνη Προεδρου Ν.Π. πραγματοποιήθηκαν στο έπακρο. Πλεον στη Χώρα Μεσσηνίας δημιουργήθηκε ένα σύγχρονο λειτουργικό και πολύ όμορφο αθλητικό γήπεδο¨.