Τετάρτη, 13 Ιούλιος 2016 11:48

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Συμφωνία με Μάριο Μπιτσάνη

Γράφτηκε από τον

 

Κλείνουν ένα ένα τα κομμάτια του παζλ όσον αφορά το ρόστερ της "Μαύρης Θύελλας" για τη σεζόν 2016-17. 

Οι ιθύνοντες της ομάδας ήρθαν σε συμφωνία τις προηγούμενες ημέρες με τον Μεσσήνιο επιθετικό Μάριο Μπιτσάνη, ο οποίος έχει ξεκινήσει να παίζει ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν και αυτό που απομένει είναι κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες με την εργασία του, αφού είναι αστυνομικός στην Αθήνα και θα χρειαστεί να πάρει μετάθεση ή απόσπαση στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Αν λυθεί αυτό το ζήτημα τότε ο 30χρονος φορ θα ντυθεί και πάλι στα ασπρόμαυρα, καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο το κενό στην επιθετική γραμμή. Ο Μπιτσάνης την περσινή σεζόν ήταν στην Προοδευτική, 

ενώ πρόπερσι αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ της Α' τοπικής Μεσσηνίας με 24 γκολ, φορώντας τη φανέλα του Απόλλωνα Καλαμάτας.

Να πούμε πως στα υπόψιν των διοικούντων είναι και ο Γιώργος Πουλάκος, 

όμως πλέον το προβάδισμα για τη θέση του φορ το έχει ο Μπιτσάνης.

Εκτός από επιθετικό η Καλαμάτα θα αποκτήσει ακόμη και κεντρικό αμυντικό, πιθανότατα εκτός Μεσσηνίας, με δύο παίκτες να είναι στη λίστα των Μάνα και Χατζηαγγελή.

 

Τέλος, ο πρόεδρος της ομάδας Σταύρος Παπαδόπουλος που έχει καθημερινές επαφές με τους άμεσους συνεργάτες του, σήμερα θα αναχωρήσει για το Χονγκ Κονγκ, για να επιστρέψει στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα μέσα στον Αύγουστο.