Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016 12:28

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": "Αποφασισμένος να πετύχει ξανά ο Παπαδόπουλος", λέει ο Λυκούργος Γαϊτανάρος

Γράφτηκε από τον

 

Ο επίτιμος πρόεδρος της Καλαμάτας Λυκούργος Γαϊτανάρος επισκέφθηκε προχθές το βράδυ τον Σταύρο Παπαδόπουλο και μίλησαν αρκετή ώρα για την ομάδα.

Χθες ο Σταύρος Παπαδόπουλος αναχώρησε για το Χονγκ Κονγκ και θα επιστρέψει στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα στις αρχές του επόμενου μήνα.

Όπως τόνισε ο κ. Γαϊτανάρος μετά την συνάντηση τους, ο Στ. Παπαδόπουλος είναι αφοσιωμένος στην "Μαύρη Θύελλα" και είναι αποφασισμένος να κάνει το καλύτερο για να την οδηγήσει στο δρόμο των επιτυχιών. Για αυτό το λόγο άλλωστε σκοπεύει τη φετινή χρονιά να μείνει στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα πολύ μεγαλύτερο διάστημα από ότι τα προηγούμενα χρόνια.

Ελπίζει ακόμα σε αναδιάρθρωση

Ο κ. Γαϊτανάρος είναι από τους λίγους που ελπίζει ακόμη σε αναδιάρθρωση κατηγοριών και επιστροφή της Καλαμάτας από τώρα στην Γ' εθνική. Οπως τονίζει, έχει στείλει επιστολή στον κ .Τσίπρα όπου αναφέρεται σε αγροτικά, οικονομικά και αθλητικά θέματα αλλά και στον κ. Κοντονή με αφορμή, όπως λέει, την αλλαγή των ρυθμίσεων των κατηγοριών. Επιπλέον ο επίτιμος πρόεδρος της Καλαμάτας σημειώνει πως έχει ζητήσει ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα τόσο από τον Πρωθυπουργό όσο και από τον κ. Κοντονή. 

Αποφασίζουν για σέντερ μπακ

Η απόκτηση σέντερ μπακ είναι σε προτεραιότητα αυτή τη στιγμή στην Καλαμάτα. Η διοίκηση μάλιστα είναι σε επαφή με δύο παίκτες και εντός των ημερών θα τελειώσει και αυτό το θέμα. Έτσι στις 20 Ιουλίου που θα ξεκινήσει η προετοιμασία οι Ελβιο Μάνα και Τάσος Χατζηαγγελής θα έχουν όλους τους παίκτες στην διάθεση τους.