Πέμπτη, 14 Ιούλιος 2016 18:56

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Επέστρεψε ο Καρατζούλιας

Γράφτηκε από τον

Στον Εθνικό επέστρεψε ο Παναγιώτης Καρατζούλιας και θα ενισχύσει την προσπάθεια των «κυανόλευκων» την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο έμπειρος παίκτης, που πέρυσι είχε τελειώσει την σεζόν αγωνιζόμενος με τον Αστέρα Αρφαρών (το πρώτο εξάμηνο ήταν στον Εθνικό, όμως έπαιξε λίγο εξαιτίας τραυματισμού), επιστρέφει στην ομάδα που υπηρέτησε για πολλά χρόνια με επιτυχία στο παρελθόν. Ακόμη να σημειώσουμε πως ο έμπειρος μέσος πρόπερσι αναδείχθηκε πρωταθλητής Μεσσηνίας με την Κυπαρισσία, όντας βασικός και αναντικατάστατος. 

«Ο Παναγιώτης Καρατζούλιας επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του. Μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα μακριά μας, ο Παναγιώτης είναι εδώ για να στηρίξει και αυτός με την σειρά του αυτή την νέα προσπάθεια. Παναγιώτη καλώς ήρθες και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Εθνικού.

Από εκεί και πέρα, την παραμονή τους στην ομάδα έχουν ανανεώσει οι Λάγιος, Θανόπουλος, Ζάγουρας, Κανελλόπουλος, Γεωργόπουλος και Σαραντόπουλος ενώ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας θα βρίσκεται φέτος ο έμπειρος τεχνικός Στάθης Βανικιώτης.