Παρασκευή, 06 Σεπτέμβριος 2013 19:52

O Μεσσηνιακός υποδέχεται αύριο την ΑΕ Σπάρτης

Γράφτηκε από τον
O Μεσσηνιακός υποδέχεται αύριο την ΑΕ Σπάρτης

Την επόμενη Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου ο Μεσσηνιακός θα κάνει επίσημο ντεμπούτο στην έδρα του, καθώς θα υποδεχθεί την Κόρινθο στο πλαίσιο της α' φάσης του Κυπέλλου Γ' εθνικής.


Αύριο Σάββατο λοιπόν οι «πράσινοι» θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια πρόβα εν' όψει Κορίνθου καθώς στις 5.30 μ.μ. θα υποδεχθούν στο γήπεδο «Στ. Παπαδόπουλος» σε φιλικό ματς την ΑΕ Σπάρτης.
Η ομάδα της Λακωνίας τη νέα χρονιά θα παίξει στην Α' τοπική του νομού της, ωστόσο είναι εξαιρετικά ενισχυμένη και έχει αντιμετωπίσει πολλές ομάδες Γ' εθνικής σε φιλικά ματς.
Να θυμίσουμε ότι οι δύο ομάδες έπαιξαν και στην Σπάρτη πριν δύο εβδομάδες με τον Μεσσηνιακό να παίρνει την φιλική νίκη με 2-1.
Στο αυριανό τεστ ο Δημήτρης Τσάκωνας και οι συνεργάτες του θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το σχήμα που προορίζουν για βασικό και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για το βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών τους.
Οι Τσουκάλης και Γαβράς λογικά δεν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής, όμως έχουν αποθεραπευθεί και θα είναι έτοιμο για το ματς της ερχόμενης Κυριακής με την Κόρινθο.
Μεταγραφικά, δεν είχαμε κάποια εξέλιξη ούτε σήμερα. Οι «πράσινοι» εξακολουθούν να ρίχνουν ματιές στο μεταγραφικό παζάρι αναζητώντας κάποιο ελεύθερο παίκτη, ωστόσο δεν έχει βρεθεί ακόμη ο κατάλληλος ποδοσφαιριστής. Στον Μεσσηνιακό λένε άλλωστε ότι θα αποκτηθεί παίκτης, μόνο αν βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση.