Τετάρτη, 20 Ιούλιος 2016 13:30

Αγνωστοι επιτέθηκαν στον πρόεδρο της ΕΠΣ Αθήνας Παναγιώτη Δημητρίου

Γράφτηκε από τον

Αγνωστοι επιτέθηκαν και χτύπησαν, χθες το βράδυ, τον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, Παναγιώτη Δημητρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επίθεση έγινε έξω από την οικία του, όπου ένας άγνωστος τον περίμενε και τον χτύπησε, ενώ στη συνέχεια διέφυγε με μηχανή, που οδηγούσε ο συνεργός του.
Ο Δημητρίου, που είναι από τα κορυφαία στελέχη της αντιπολίτευσης στην ΕΠΟ, είναι καλά στην υγεία του και έχει καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία. Σύμφωνα με την κατάθεση του στις αρχές ο άγνωστος τον περίμενε κάτω από το σπίτι του, περίπου στις 20.30 χθες το βράδυ, και τον χτύπησε δύο φορές με γροθιές στο πρόσωπο, χωρίς να του πει κουβέντα.
Ο Δημητρίου μίλησε σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM» και δήλωσε σίγουρος πως η επίθεση που δέχθηκε έχει άμεσα σχέση με τις εκλογές της ΕΠΟ! Αναλυτικά δήλωσε:
«Χθες γύρω στις 20:30 το βράδυ πήγα να φύγω από το σπίτι μου και την ώρα που ήταν να μπω στο αυτοκίνητο μου, μου επιτέθηκε ένας άγνωστος και με χτύπησε στο πρόσωπο. Στη συνέχεια το έβαλε στα πόδια, δεν μου είπε κάτι. Έχω καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων για θέματα αθλητικής βίας. Δεν είχα δεχθεί καμία απειλή το προηγούμενο διάστημα. Ο λόγος που έγινε αυτό είναι ότι έχουμε εκλογές στην ΕΠΟ. Βγάλτε εσείς τα συμπεράσματά σας. 100% αυτός είναι ο λόγος, δεν είναι 99%».
πηγή: ΑΠΕ