Παρασκευή, 22 Ιούλιος 2016 12:20

Α.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Παίκτης - προπονητής ο Ντουγέρογλου

Γράφτηκε από τον

Την πιο μεγάλη φετινή μεταγραφή oλοκλήρωσε η Α.Ε. Γαργαλιάνων, αποκτώντας τον πολύπειρο τερματοφύλακα, Θοδωρή Ντουγέρογλου!


Η διοίκηση Ένωσης ήρθε σε συμφωνία με τον προπονητή – τερματοφύλακα ο οποίος αγωνιζόταν με τα χρώματα της Κυπαρισσίας. Έτσι παραμένει στους Γαργαλιάνους σαν προπονητής αλλά και ως μεταγραφή!
Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:
"Η Διοίκηση της Α.Ε. Γαργαλιάνων ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Θεόδωρο Ντουγερόγλου σε διπλό ρόλο παίκτη-προπονητή. Πρόκειται για μια ιστορική συμφωνία καθώς στην οικογένεια της ΑΕΓ εντάσσεται ένας αθλητής υψηλού επιπέδου με μεγάλη εμπειρία που αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα μας. Ο Ντούγε συγκαταλέγεται στους κορυφαίους τερματοφύλακες του Νομού μας με θητεία σε Ολυμπιακό Πειραιώς, Π.Σ. Καλαμάτα, Εράνη Φιλιατρών, Α.Ο. Κυπαρισσίας κ.α. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις  δελεαστικότατες προτάσεις που του έγιναν  από ομάδες πολύ μεγαλύτερων κατηγοριών, εκείνος επέλεξε να μείνει Ενωσίτης.
Σε εξέλιξη βρίσκεται και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας με τη Διοίκηση να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με παίκτες από την ευρύτερη περιοχή. Τέλος, κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017  τα οποία κοστίζουν 20 ευρώ και ήδη παρουσιάζουν αυξημένη ζήτηση. Τελειώνοντας να πούμε ότι οι οι επίσημες ανακοινώσεις της ομάδας μας  θα γίνονται μόνο από τον ιστότοπο  http://www.gargalianoionline.gr".