Παρασκευή, 22 Ιούλιος 2016 12:24

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Στο τεχνικό τιμ ο γυμναστής Γιάννης Νομικός

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Στο τεχνικό τιμ ο γυμναστής Γιάννης Νομικός

Ο Α.Ο Κυπαρισσίας ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας του με τον γυμναστή Γιάννη Νομικό ο οποίος θα ενισχύσει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Ο Νομικός ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου και την σεζόν 2014-15 γι' αυτό και το σωματείο της Τριφυλίας αποφάσισε την εκ νέου συνεργασία με τον εν λόγω γυμναστή έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο στο πρόσωπο όσο και στην δουλειά του.
"Το Δ.Σ του ΑΟΚ, τα μέλη και όλοι οι φίλαθλοι καλωσορίζουν τον Γιάννη Νομικό και του εύχονται ολόψυχα πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Από εκεί και πέρα, η διοίκηση είναι σε επαφή με τους παίκτες της περσινής ομάδας, έχοντας σκοπό να ανανεώσει την παραμονή των περισσότερων και να διατηρήσει το βασικό κορμό.
Παράλληλα ετοιμάζεται η μεταγραφική λίστα από την διοίκηση και τον νέο τεχνικό Τάκη Παναγόπουλο.
Επιπλέον, στην διάθεση των φίλων της ομάδας έχουν τεθεί τα εισιτήρια διαρκείας της Κυπαρισσίας που κοστίζουν 50 ευρώ και αφορούν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας.
Η διάθεση τους γίνεται από τα καταστήματα Mojo caffe, εστιατόριο Παραμυθάκι, καφετέρια Σέμπρικο, ενδύματα Gio, σούπερ μάρκετ Τσολιάς και στο 2761022624.
Η προετοιμασία θα ξεκινήσει αρχές Αυγούστου.