Σάββατο, 23 Ιούλιος 2016 12:51

ΠΑΜΙΣΟΣ: Τέσσερις ανανεώσεις και μία μεταγραφή

Γράφτηκε από τον

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά πλέον ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν στον Πάμισο. Η διοίκηση έκλεισε άμεσα προπονητή (Μαντζούνης) και χθες ανακοίνωσε και τις πρώτες ανανεώσεις, αλλά και τη παρθενική μεταγραφή.

Πρόκειται για τους έμπειρους Ηλία Ηλιόπουλο, Δημήτρη Φιλόπουλο και τους νεαρούς Θοδωρή Κατσιβαρδέα και Νίκο Κοντομανωλόπουλο, οι οποίοι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τη φανέλα του Παμίσου.  Τα "πράσινα" θα φορέσει και ο μεσοαμυντικός Γιώργος Αριστομενόπουλος, που έπαιζε μέχρι πρότινος στο Διαβολίτσι και έχει περάσει μεταξύ άλλων από Καλαμάτα, Λεβάντε και την ομάδα νέων της Ζακύνθου.
Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ακολουθήσουν και άλλες ανανεώσεις, αλλά και μεταγραφές, προκειμένου οι Νησιώτες να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.

Παρουσίαση Μαντζούνη

Τη Δευτέρα θα βρίσκεται στη Μεσσήνη ο Αλέξης Μαντζούνης. Ο νέος προπονητής του Παμίσου θα έχει την πρώτη γνωριμία με όλο το συμβούλιο, ενώ θα δει και τις εγκαταστάσεις της ομάδας. Την επόμενη μέρα και αφότου συζητήσει με τους ιθύνοντες για οργανωτικά θέματα και μεταγραφικά, θα παρουσιαστεί επίσημα από τη διοίκηση σε εκδήλωση που θα λάβει χώρα σε ξενοδοχείο της Μεσσήνης.