Τρίτη, 26 Ιούλιος 2016 13:24

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ενίσχυση στην επίθεση με Ντίνο Βασιλόπουλο

Γράφτηκε από τον

 

Για λογαριασμό της Κυπαρισσίας θα σκοράρει στο νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής ο Ντίνος Βασιλόπουλος.

Ο πρώην επιθετικός του Πανθουριακόύ, του Δωρίου, της Εράνης και άλλων ομάδων συμφώνησε χθες με τη διοίκηση του ΑΟΚ και αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα. Ο Βασιλόπουλος είχε βρεθεί στο "στόχαστρο" και άλλων συλλόγων, αλλά προτίμησε τη Κυπαρισσία, η οποία θα προχωρήσει άμεσα στην απόκτηση και άλλου επιθετικού, αλλά και τερματοφύλακα. Το θετικό για την τριφυλιακή ομάδα είναι ότι κράτησε πολλά βασικά στελέχη από την περσινή σεζόν. Ο λόγος για τους Ανδρουτσή, Γιαννόπουλο, Μιτρόφ, Γαργαρώνη, Ντιόπ, Δημητρουλόπουλο, καθώς και τους Κωνσταντόπουλο, Αθανασόπουλο.

Στις 3 Αυγούστου η "πρώτη"

Την Τετάρτη 3 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Κυπαρισσίας για τη νέα σεζόν. Από την "πρώτη" θα απουσιάζει πάντως τόσο ο προπονητής Τάκης Παναγόπουλος, όσο και ο γυμναστής Γιάννης Νομικός. 

 

Ο πρώτος θα παρακολουθήσει από 31 Ιουλίου έως 12 Αυγούστου σχολή προπονητών UEFA A' (β' φάση) στον Πειραιά και ο Νομικός έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ετσι μέχρι τις 13 Αυγούστου οι προπονήσεις θα γίνονται υπό τις οδηγίες των έμπειρων ποδοσφαιριστών Στέφανου Ανδρουτσή και Ιλιε Μιτρόφ.