Πέμπτη, 28 Ιούλιος 2016 12:57

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Με τα δικά του παιδιά θα πορευτεί τη νέα χρονιά

Γράφτηκε από τον
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Με τα δικά του παιδιά θα πορευτεί τη νέα χρονιά

 

Στα δικά του παιδιά και με κάποιες προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό θα πορευτεί τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν ο Παπαφλέσσας Χώρας.

Αυτές της ημέρες το βάρος έχει πέσει στο ξεκαθάρισμα του έμψυχου υλικού και μετά ανάλογα με τα κενά που θα δημιουργηθούν θα γίνει προσπάθεια να βρεθούν οι αντικαταστάτες τους.

Αυτή τη στιγμή από την ομάδα έχουν φύγει οι Νώντας Τσέρτος, Μπάμπης Μπαχούμας, που έμειναν ελεύθεροι, ο Θανάσης Τηλεμάχου, ο οποίος πήγε στην Α.Ε. Γαργαλιάνων, ο Φώτης Νικολακόπουλος επέστρεψε στην Εράνη, καθώς ήταν δανεικός. Επίσης στη Φιλιατρινή ομάδα παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού ο Κώστας Δημόπουλος.

Όσον αφορά το Δημήτρη Μπάρκα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής συμμετέχει στην προετοιμασία της Καλαμάτας, χωρίς όμως για την ώρα να έχει ξεκαθαρίσει αν θα μείνει ή θα επιστρέψει στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα οι διοικούντες σε συνεργασία με τον νέο προπονητή Ιωσήφ Λουκά (φωτό) έχουμε ξεκινήσει επαφές με παίκτες για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Οπως προαναφέραμε το βάρος θα πέσει στο υπάρχον υλικό και θα γίνουν κάποιες προσθήκες με παίκτες οι οποίοι θα έχουν εμπειρίες ώστε να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα.

 

Σε ότι αφορά την προετοιμασία θα ξεκινήσει στις αρχές Αυγούστου, αλλά για την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει η ακριβής ημερομηνία.