Δευτέρα, 01 Αύγουστος 2016 12:33

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μπαίνει σήμερα στο γήπεδο - Ανανέωσαν και οι Τζίφας, Τσαναλίας, Στ. Μπάλλας

Γράφτηκε από τον

 

Στο γήπεδο μπαίνει σήμερα ο Ολυμπιακός Καλαμάτας για την έναρξη της προετοιμασίας του εν όψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.

Το ραντεβού των παικτών είναι για τις 6.30 το απόγευμα στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας" που θα χρησιμοποιεί ως έδρα για άλλη μια σεζόν η καλαματιανή ομάδα.

Στους παίκτες θα δοθεί το αθλητικό υλικό, θα τους μιλήσουν ο πρόεδρος Ηλίας Παπακωνσταντίνου και ο προπονητής Λάκης Σπάλλας που παραμένει στον πάγκο, ενώ ο καθιερωμένος αγιασμός θα τελεστεί άλλη ημέρα.

Όσον αφορά τις ανανεώσεις τις προηγούμενες ημέρες τρεις βασικοί παίκτες συμφώνησαν να συνεχίσουν και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό Καλαμάτας.

Αναφερόμαστε στους Βασίλη Τζίφα (φωτό), Σταύρο Μπάλλα και Νίκο Τσαναλία με τους οποίους επήλθε συμφωνία και θα συνεχίσουν στα "ερυθρόλευκα".

Ετσι συνεχίζουν όλοι οι παίκτες από το περσινό ρόστερ εκτός από τους επιθετικούς Παπαδέα και Θεοδωρόπουλο.

Δεύτερη μεταγραφή ο Στριλίγκας

Στο μεταγραφικό μέτωπο δεύτερη κίνηση τουν Ολυμπιακό μετά τον Μάνθο Στυλιανόπουλο είναι ο νεαρός επιθετικός Γιώργος Στριλίγκας που πέρυσι ήταν στον Απόλλωνα Καλαμάτας.

 

Επίσης κοντά στην επιστροφή είναι ο 34χρονος επιθετικός Κώστας Ροβολής, με τους διοικούντες πάντως να θέλουν έναν ακόμη φορ για βασικό.