Τρίτη, 02 Αύγουστος 2016 13:15

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Συνεχίζει στην ίδια φιλοσοφία, με τον πήχη να παραμένει ψηλά

Γράφτηκε από τον

 

 

Με τον πήχη να παραμένει ψηλά και με την ίδια φιλοσοφία θα πορευτεί ο Ολυμπιακός Καλαμάτας στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.

Οι "ερυθρόλευκοι" ξεκίνησαν χθες στο "Γ. Λουκαρέας" την προετοιμασία τους εν όψει της νέας σεζόν, με το κλίμα να είναι ευχάριστο και τα περισσότερα πρόσωπα γνώριμα μεταξύ τους.

Ο Ολυμπιακός θα στηριχθεί λοιπόν στον περσινό κορμό που τον έφερε στην 4η θέση της Α' τοπικής και θα προσπαθήσει να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα παίζοντας παράλληλα ελκυστικό ποδόσφαιρο. 

Τι είπαν Παπακωνσταντίνου, Σπάλλας 

Ο πρόεδρος της ομάδας Ηλίας Παπακωνσταντίνου, που έδωσε το παρών στην "πρώτη" μαζί με τους συνεργάτες του Λάκη Μούργο, Σούλη Γκούζο και Μιχάλη Γεωργουλάκο, έδωσε το στίγμα για την νέα σεζόν: "Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε μια προσπάθεια χρόνων, στηριζόμενη στην ίδια φιλοσοφία. 

Ο κορμός της ομάδας παραμένει ίδιος και με λίγες προσθήκες θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στις πρώτες θέσεις της Α' τοπικής.

Είναι σημαντικό πως πέρυσι η παιδική μας ομάδα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και εκεί θα στηριχθούμε ώστε να υλοποιήσουμε μελλοντικά τις φιλοδοξίες μας, βάζοντας σταδιακά τα νεαρά παιδιά στην πρώτη ομάδα".

Από τη μεριά του ο προπονητής Λάκης Σπάλλας που παρέμεινε στον πάγκο τόνισε: "Θέλουμε να αφήσουμε το στίγμα μας και στη νέα σεζόν.

Οι στόχοι θα φανούν μέσα από την πορεία της ομάδας στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. 

Μας ενδιαφέρει να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο μέσα από σκληρή δουλειά και να διατηρήσουμε το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει εδώ και χρόνια στις τάξεις του Ολυμπιακού Καλαμάτας".

Κράτησε το βασικό κορμό

Οσον αφορά το ρόστερ από την περσινή ομάδα συνεχίζουν οι Λυμπερόπουλος, Γεωργουλάκος, Αργάνης, Γ. Μπάλλας, Μαρούδας, Στ. Μπάλλας, Τσαναλίας, Πολυμενέας, Τζίφας, Αλεξανδρόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Μαγουλιανίτης, Τσεκάνι, Μπαζάνης, Σταυρόπουλος και οι φοιτητές Κολιός, Ανδρεάκος και Λέζος που θα ενταχθούν αργότερα στην προετοιμασία, ενώ από την χθεσινή "πρώτη" έλειπε και ο Αναγνωστόπουλος.

Νέα πρόσωπα είναι οι Στυλιανόπουλος, Στριλιγκάς και Ροβολής, η απόκτηση του οποίου ολοκληρώθηκε χθες.