Πέμπτη, 04 Αύγουστος 2016 13:48

Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Νέο ξεκίνημα με στόχο την 4αδα

Γράφτηκε από τον

 

Στο γήπεδο μπήκε χθες ο Α.Ο. Κυπαρισσίας ξεκινώντας την προετοιμασία για τη σεζόν 2016-17.

Η "πρώτη" των κυανόλευκων έγινε στο γήπεδο της Κυπαρισσίας με το κλίμα να είναι αισιόδοξο, αν και ακόμη το ρόστερ είναι ελλιπές.

Οι πρώτες προπονήσεις θα γίνουν υπό τις οδηγίες των έμπειρων ποδοσφαιριστών Στέφανου Ανδρουτσή και Ιλιε Μιτρόφ, μιας και ο προπονητής Τάκης Παναγόπουλος θα λείπει μέχρι τις 11 Αυγούστου μιας και παρακολουθεί την σχολή προπονητών UEFA A' (β' φάση) στον Πειραιά, ενώ ο συνεργάτης του γυμναστής Γιάννης Νομικός έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ο αγιασμός πάντως δεν έγινε χθες, αλλά θα πραγματοποιηθεί μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Παππάς: "Να είμαστε ανταγωνιστικοί"

Ο νέος πρόεδρος της Τριφυλιακής ομάδας Νίκος Παππάς σε δηλώσεις του στην "Ε" έδωσε το στίγμα για την προσεχή περίοδο: "Ξεκινάμε μια καινούργια προσπάθεια και καλούμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας. Σαν ΑΟΚ θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως κάνουμε σταθερά τα τελευταία χρόνια και στόχος μας είναι η 4αδα.

Ακόμη το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί και θα γίνουν άλλες 2-3 μεταγραφές έτοιμων παικτών και σε συνδυασμό με τα δικά μας παιδιά, πιστεύω πως θα έχουμε μία καλή πορεία".

Στη χθεσινή πρώτη προπόνηση έδωσε το παρών το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Ντίνος Βασιλόπουλος, αλλά και οι Μπάμπης Καναβός και Γιάννης Γαλάνης που αποκτήθηκαν από το Καλό Νερό, όπως και οι Δημήτρης Ζαφείρης, Ηλίας Κυριακούλης και Περικλής Μπακόπουλος που επέστρεψαν από τον Ηρακλή Κυπαρισσίας. 

Ο ΑΟΚ θα αποκτήσει ακόμη έναν επιτελικό μέσο, έναν τερματοφύλακα και έναν επιθετικό.

Να θυμίσουμε πως από ο κορμός της περσινής ομάδας συνεχίζει και του χρόνου μιας και ανανέωσαν οι Στέφανος Ανδρουτσής, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Ιλιε Μιτρόφ, Γιώργος Γαργαρώνης, Σιντί Ντιόπ, Ζαχαρίας Δημητρουλόπουλος, Κυριάκος Κωνσταντόπουλος, Γιώργος Αθανασόπουλος, Κώστας Μανδραπήλιας και Γιάννης Καμποσιώρης.