Σάββατο, 06 Αύγουστος 2016 14:09

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Στα "σκαριά" άλλες δύο μεταγραφές

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Στα "σκαριά" άλλες δύο μεταγραφές

Μπορεί την Πέμπτη να έγινε γνωστό πως ο Δημήτρης Ανταλής θα αποχωρήσει από τον Τσικλητήρα, αλλά χθες είχαμε αλλαγή δεδομένων.

Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός συμφώνησε τεικά  να συνεχίσει με τους νταμπλούχους Μεσσηνίας και θα είναι στο ρόστερ της ομάδας της Πύλου και στη Γ' εθνικη.  Κάτι που ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση: " "Μια ακόμα ανανέωση για την ομάδα μας από τον περσινό κορμό, καθώς ο Δημήτρης Ανταλής συμφώνησε με την διοίκηση και έτσι θα παραμείνει για ακόμα μια χρονιά στην Πύλο και στην ομάδα του Τσικλητήρα".

Θυμίζουμε ότι από πέρυσι συνεχίζουν και οι Τσώνης, Διακουμής, Μπίζος Κυριαζόπουλος, Γραμματικόπουλος, Χοτζάι, Μικελάτος, Τσάτσος, Μίντζηρας, Χύσα, Μεμουσάι, Κουρεμπανάς και Δούνιας.

Στο μεταγραφικό σκέλος, ο Τσικλητήρας έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με δύο έμπειρους παίκτες που αγωνίζονταν σε μεγαλύτερη κατηγορία και θα ανακοινωθούν εφόσον υπογράψουν. Ακόμα στη χθεσινή προπόνηση στο γήπεδο της Μεθώνης, επρόκειτο να λάβουν μέρος  και τρεις νεαροί σε ηλικία παίκτες προκειμένου να πείσουν την τεχνική ηγεσία ότι αξίζουν μια θέση στο ρόστερ..

Οι προπονήσεις μέχρι και τις 17 Αυγούστου θα γίνονται στο γήπεδα της Μεθώνης (κυρίως) και της Χώρας λόγω του ότι στην Πύλο θα μπει νέος χλοοτάπητας. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που ξεκίνησε την Πέμπτη θα διεξαχθεί - όπως γράψαμε και χθες - στο Καρπενήσι. Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 17 Αυγούστου και θα παραμείνει στην όμορφη κωμόπολη της Ευρυτανίας για τουλάχιστον 15 μέρες.

 

Τέλος, η διοίκηση ανακοίνωσε ότι είναι αυξημένη η ζήτηση των εισιτηρίων διαρκείας για το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.