Παρασκευή, 12 Αύγουστος 2016 12:37

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας

Γράφτηκε από τον

Με το σύνθημα "η ιστορία συνεχίζεται" και μια ιδιαίτερα παλιά φωτογραφία του Εθνικού πάνω τους, κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του Εθνικού Μελιγαλά για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.


Τα εισιτήρια κοστίζουν 30 ευρώ και η διοίκηση καλεί τους φίλους της ομάδας να τα προμηθευτούν στηρίζοντας την, τονίζοντας: "Θα παρακολουθήσετε από κοντά την αγαπημένη σας ομάδα, να αντιμετωπίζει ιστορικές ομάδες της Μεσσηνίας όπως την Μαύρη Θύελλα, τον Πάμισο Μεσσήνης, την Εράνη Φιλιατρών, την Κυπαρρισία, τον Απόλλων Καλαμάτας κ.α.".
Αγωνιστικά, ο Εθνικός ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα την προετοιμασία του υπό τις οδηγίες του νέου του τεχνικού Στάθη Βανικιώτη.
Αξιοσημείωτο είναι ότι ο φετινός Εθνικός στηρίζεται σε πολλούς ντόπιους παίκτες, ενώ έχουν γίνει και επιλεγμένες μεταγραφικές κινήσεις ώστε να είναι δυνατός τη νέα σεζόν.
Οι παίκτες που αποκτήθηκαν αυτό το καλοκαίρι είναι οι  Ρουσσιάς, Στ. Φέστας, Καρύδης, Καρατζούλιας, Κουρνιώτης, Αλεβίζος, Μουρούσιας, Σίνος, Χότζα και Δημητρέλης.
Το πρώτο φιλικό είναι προγραμματισμένο για τις 17 Αυγούστου όταν ο Εθνικός θα παίξει με την Εράνη στα Φιλιατρά.
Στις 20 Αυγούστου θα παίξει στο Ασπρόχωμα με τον ενισχυμένο Πανθουριακό και στις 24 Αυγούστου στο "Γ. Λουκαρέας" με την Ομόνοια.