Πέμπτη, 11 Αύγουστος 2016 19:55

ΕΡΑΝΗ: Επέστρεψε ο Κόλλιας, ανανέωσε ο Χρονόπουλος

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δύο σημαντικοί παίκτες προστέθηκαν στο ρόστερ της νέας Εράνης, οι οποίοι ενισχύουν σημαντικά την γραμμή κρούσης των Φιλιατρινών εν όψει της νέας σεζόν.


Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την μεταγραφή του Νίκου Κόλλια (φωτό) ενώ ανανέωσαν και την παραμονή του Ανδρέα Χρονόπουλου.
Ο Κόλλιας είναι 25 χρονών, επιθετικός, παίκτης γέννημα θρέμμα της Εράνης στην οποία επιστρέφει μετά από 2,5 χρόνια. Συγκεκριμένα ο Φιλιατρινός Νίκος Κόλλιας παραχωρήθηκε τον Ιανουάριο του 2014 στην Κυπαρισσία και τώρα επιστρέφει στην οποία με την οποία αναδείχθηκε ως παίκτης.
Σημαντική είναι και η παραμονή του Ανδρέα Χροονόπουλου, ο οποίος πέρυσι συνέβαλε στην κατάκτηση του τίτλου της Α1 τοπικής από την Εράνη και την επιστροφή της ομάδας στην Α' τοπική. Αξιοσημείωτο ότι και οι δύο παίκτες είναι αριστεροπόδαροι ενώ η προσθήκη τους στο ρόστερ γίνεται σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει για στελέχωση της ομάδας με ντόπιους ποδοσφαιριστές.
"Και οι δυο είναι έμπειροι παίκτες και αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα στον επιθετικό τομέα", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των Φιλιατρινών στην οποία τονίζεται ότι με αυτές τις προσθήκες συμπληρώθηκε το ρόστερ και η ομάδα πλέον ετοιμάζεται πάνοπλη για τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Μεσσηνίας.
Με αυτές τις δυο προσθήκες η Εράνη συμπληρώνει το ρόστερ της και πλέον επικεντρώνεται στην προετοιμασία για τους Αγώνες Κυπέλλου και του πρωταθλήματος της Α Τοπικής.
Θυμίζουμε ότι στο μεταγραφικό τομέα η Εράνη έχει αποκτήσει ακόμη τους Φώτη Νικολακόπουλο, Κώστα Δημόπουλο, Γιώργο Μητρόπουλο.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ