Κυριακή, 14 Αύγουστος 2016 11:11

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Στόχος η άνετη παραμονή

Γράφτηκε από τον

Η άνετη παραμονή στην Α' τοπική και η ανάδειξη των ταλαντούχων παικτών είναι οι βασικοί στόχοι της Ανδρούσας για τη νέα σεζόν, που ξεκίνησε από την περασμένη Δευτέρα.


Η πρώτη προπόνηση έγινε στο γήπεδο της ομάδας υπό τις οδηγίες του Σπύρου Τσίκινη, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του και πλέον θα έχει την ευκαιρία να χτίσει αυτός την ομάδα. Διότι πέρυσι δεν ήταν από το ξεκίνημα της σεζόν.
"Θα στηριχθούμε στα παιδιά της περιοχής και γι' αυτό οι μεταγραφές είναι λίγες. Στόχος είναι η άνετη παραμονή και χρειαζόμαστε τη βοήθεια των φιλάθλων, διότι το έργο μας θα είναι δύσκολο", λέει ο προπονητής της Ανδρούσας, η οποία απέκτησε αυτό το καλοκαίρι τους Βαγγέλη Βαβαρούτσο, Γιάννη Κωτσάκη και Στέλιο Σωτηρόπουλο, ενώ θα γίνουν ακόμα δύο μεταγραφές. Ακόμα επέστρεψαν οι  Φάνης Βλαχόπουλος, Γιώργος Κολυβάρης, Κώστας Κοσμάς, Δημήτρης Κοντόπουλος και Παναγιώτης Δέδες. Από πέρυσι  συνεχίζουν οι Φώτης Γεωργιόπουλος, Νίκος Κατσίποδας, Μιχάλης Καντζιλιέρης, Ηλίας Μαραγκούλιας, Γιώργος Καλογερόπουλος, Μπάμπης Θεοδοσόπουλος, Δημήτρης Χονδρος και Παναγιώτης Τσώνης.
Το πρώτο φιλικό έχει προγραμματιστεί για τις 17 Αυγούστου στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης" με αντίπαλο τον Α.Ο. Φαραί. Στις 21 Αυγούστου η Ανδρούσα θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό Ανάληψης και στις 24 Αυγούστου θα παίξει με τον Πανθουριακό στο Ασπρόχωμα, ενώ έχει κλειστεί φιλικό και με την Ομόνοια (δεν έχει οριστεί η έδρα) στις 31 Αυγούστου.
Τέλος, το επόμενο διάστημα θα μπουν περισσότεροι προβολείς στο γήπεδο προκειμένου να γίνονται και νυχτερινές προπονήσεις, μιας και μέχρι σήμερα ο φωτισμός είναι ελλιπής.