Σάββατο, 13 Αύγουστος 2016 11:08

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Αποκαλυπτήρια σήμερα με Ολυμπιακό Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Μια πρώτη εικόνα για την νέα "Μαύρη Θύελλα" θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν σήμερα οι φίλοι της ομάδας καθώς οι «μελανόλευκοι» θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό ματς.


Συγκεκριμένα, η Καλαμάτα θα υποδεχθεί στις 6.30 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού τον Ολυμπιακό Καλαμάτας του Αγγελου Σπάλα, ένα αντίπαλο που θα βρει στο δρόμο της στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.
Οι Ελβιο Μάνα και Τάσος Χατζηαγγελής θα έχουν όλους τους παίκτες στην διάθεση τους και θα μπορέσουν να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα κόντρα στους «ερυθρόλευκους».
Θυμίζουμε ότι το ρόστερ της Καλαμάτας απαρτίζουν οι Κυριακόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Καλογερόπουλος, Λιόλιος, Μπεγέτης, Μπαστακός, Τζανετέας, Τσουλάκος, Καλαντζής, Σαραντόπουλος, Κορομηλάς, Σταματελόπουλος, Γεωργιόπουλος, Κουκούτσης, Βασιλόπουλος, Κουντάνης, Κουρούπης, Μερκούρης, Πουλάκος, Νικολόπουλος, Κουρέας, Μπαστακός, Μπάρκας και ίσως τον Γκελγκέρια..

Την Πέμπτη
με Αναγέννηση

Από εκεί και πέρα, μετά την αναβολή του αγώνα με τον Αστέρα Αμαλιάδας για την προσεχή Πέμπτη 18 Αυγούστου, η Καλαμάτα προγραμμάτισε φιλικό ματς με την Αναγέννηση Παραλίας, μια ομάδα που φαίνεται πως θα είναι από τις ισχυρές του επόμενου πρωταθλήματος της Α' τοπικής.
Επιπλέον, υπάρχουν και άλλα προγραμματισμένα φιλικά καθώς στις 21 Αυγούστου η Καλαμάτα θα υποδεχθεί την Δόξα Μεγαλόπολης της Γ' εθνικής και στις24 του μήνα θα υποδεχθεί την ομάδα Κ-17 του Αστέρα Τρίπολης.
Θυμίζουμε ότι το πρώτο επίσημο ματς της Καλαμάτας θα γίνει στις 28 ή 29 Αυγούστου στους Γαργαλιάνους, όταν θα φιλοξενηθεί από τον Τέλλο Αγρα στον πρώτο αγώνα της β' φάσης του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Πήρε Μπάρκα, θέλει στόπερ
ανοικτό για Γκελγκέρια

Μεταγραφικά, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στην ομάδα. Αν γίνει και άλλη προσθήκη θα αφορά την θέση του στόπερ όπου εκτιμάται ότι υπάρχει περιθώριο για μια κίνηση ακόμη.
Η απόκτηση του νεαρού Μπάρκα από την Χώρα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη καθώς ο παίκτης προπονείται με τους «μελανόλευκους» που έχουν συμφωνήσει και με την διοίκηση της ομάδας τους.
Όσον αφορά τον νεαρό Ελβις Γκελγκέρια, το τεχνικό τιμ της Καλαμάτας έχει ενημερώσει την διοίκηση πως θέλει τον παίκτη και οι «μελανόλευκοι» έχουν κάνει την σχετική πρόταση στην ομάδα του παίκτη, τον Ηρακλή Καλαμάτας. Εντός των ημερών θα ξεκαθαρίσει το αν θα αποκτηθεί ή όχι.

Κλείνει το τιμ
στην ακαδημία

Όσον αφορά την ακαδημία της ομάδας, ο Παναγιώτης Δρούγας έχει αναλάβει από τον προηγούμενο μήνα την παιδική ομάδα. Για τις υπόλοιπες θέσεις του τεχνικού τιμ της ακαδημίας θα καλύψουν πιθανότατα οι Γιώργος Μηλίτσης και Παντελής Τσιγαρίδης και με τους δύο όμως θα γίνουν οι τελικές επαφές εντός των ημερών ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα.