Παρασκευή, 12 Αύγουστος 2016 20:03

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Τεστ για συμπεράσματα αύριο στο Λεωνίδιο - ετοιμάζει μεταγραφές

Γράφτηκε από τον

Στο στάδιο του μονταρίσματος μπαίνει πλέον η προετοιμασία της Δόξας Μεγαλόπολης για το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής, καθώς ξεκινούν τα φιλικά παιχνίδια.


Η πρωταθλήτρια Αρκαδίας θα αντιμετωπίσει αύριο Σάββατο στις 7.30 μ.μ. το Λεωνίδιο στο ανακαινισμένο γήπεδο του Λεωνιδίου. Το αποτέλεσμα είναι φυσικά το τελευταίο που ενδιαφέρει τον Βασίλη Κούβαλη, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να εξάγει τα πρώτα συμπεράσματα. Ο προπονητής της Δόξας εμφανίζεται ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών στις προπονήσεις και προσμένει ανάλογη συνέχεια.
Να σημειωθεί ότι η ομάδα της Μεγαλόπολης έχει κλείσει ακόμα φιλικά τεστ με τη "Μαύρη Θύελλα", τον Αστέρα Βλαχιώτη και τον Παναρκαδικό.
Σε αυτά τα παιχνίδια θα παραταχθεί με περισσότερες λύσεις, μιας και βρίσκονται στα "σκαριά" τρεις μεταγραφές. Συγκεκριμένα η Δόξα έχει επαφές με τον 20χρονο επιθετικό του Πιερικού Ανέστη Παναγιωτίδη και τον 20χρονο αμυντικό του Αχιλλέα Νεοκαισαρείας Γιώργο Παναγιωτίδη.
Ακόμα στο φιλικό με το Λεωνίδιο ενδέχεται να πάρει μέρος και ένας ξένος φορ (θα ανακοινωθεί εφόσον πέσουν οι υπογραφές). Στις προπονήσεις μετέχει και ο μέσος Κώστας Ασημακόπουλος, ο οποίος αγωνιζόταν σε ομάδα της Ηλείας. Θυμίζουμε ότι η Δόξα έχει αποκτήσει τον 27χρονο τερματοφύλακα Ηλία Μακρυωνίτη από την Α.Ε. Ηρακλείου και τον 18χρονο κεντρικό αμυντικό Κώστα Δημητρόπουλο από τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης