Σάββατο, 13 Αύγουστος 2016 12:08

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: "Τα παιδιά δείχνουν τρομερή διάθεση", λέει ο Αργυρόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: "Τα παιδιά δείχνουν τρομερή διάθεση", λέει ο Αργυρόπουλος

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του Πανθουριακού για το πρωτάθλημα της Α' τοπικής και το κύπελλο Μεσσηνίας. 

Ο φιλόδοξος σύλλογος έχει μπει στο γήπεδο από την 1η Αυγούστου και το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
"Ολα κυλούν ομαλά. Τα παιδιά δείχνουν τρομερή διάθεση και το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό", λέει ο προπονητής Γιώργος Αργυρόπουλος, ο οποίος σημειώνει ότι η μεταγραφική ενίσχυση ολοκληρώθηκε με την τελευταία προσθήκη του Γιάννη Κοψαχείλη. Μόνο αν προκύψει, όπως λέει, κάποια εξαιρετική περίπτωση, θα γίνει άλλη μεταγραφή.

Ασπρόχωμα ή προπόνηση

Φιλικό με το Ασπρόχωμα ή… οικογενειακό δίτερμα θα δώσει σήμερα ο Πανθουριακός, καθώς ο Τέλλος Αγρας ειδοποίησε την ομάδα της Θουρίας ότι αδυνατεί να έρθει σήμερα στην Καλαμάτα. Ετσι  ο Γιώργος Αργυρόπουλος έχει έρθει σε επαφή με την ομάδα του Ασπροχώματος προκειμένου να καλύψει το κενό. Διαφορετικά θα γίνει προπόνηση, όπως και την Κυριακή το πρωί. Το επόμενο φιλικό έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Τετάρτη στις 5.30 μ.μ. με αντίπαλο τον Αίαντα στο γήπεδο του Ασπροχώματος.