Σάββατο, 13 Αύγουστος 2016 20:16

Η "Μαύρη Θύελλα" 1-0 στο πρώτο φιλικό τον Ολυμπιακό Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Το πρώτο της φιλικό ματς έδωσε πριν λίγο στο γήπεδο του Μεσσηνιακού η Καλαμάτα, η οποία επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού Καλαμάτας.

Το γκολ των νικητών πέτυχε ο Χρήστος Καλαντζής στο 42' με διαγώνιο πλασέ ενώ η Καλαμάτα είχε αρκετά καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, όταν και έπαιξε με ένα σχήμα που σε μεγάλο ποσοστό θα είναι και αυτό που προορίζεται για τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. Στο διάστημα αυτό κυκλοφόρησε αρκετά καλά τη μπάλα και πέρα από το γκολ είχε κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Καλαντζή, Βασιλόπουλο, αλλά και μια διπλή ευκαιρία με τους Τσουλάκο και Καλαντζή στο 35' οι οποίοι νικήθηκαν διαδοχικά από τον Λυμπερόπουλο.

Στο β' ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές και από τις δύο ομάδες και ο ρυθμός ήταν πεσμένος. Κουρούπης και Μερκούρης σπατάλησαν τις σημαντικότερες ευκαιρίες της Καλαμάτας στο β' ημίχρονο ενώ ο Ολυμπιακός είχε δύο καλές στιγμές στο ματς με τον Μπαζάνη στο πρώτο μέρος και με ένα φάουλ του Αργάνη στο 87'.

Περίπου 200 θεατές παρακολούθησαν το φιλικό ματς. Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς τους Νιάρχο, Ταβουλαρέα.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ Κυριακόπουλος (46' Κωνσταντακόπουλος), Γεωργιόπουλος (46' Μπαστακός), Κορομηλάς, Κουρέας (46' Κουκούτσης), Τζανετέας, Μπεγέτης (46' Μερκούρης), Κουντάνης (46' Μπάρκας), Καλογερόπουλος (34' Σταματελόπουλος), Βασιλόπουλος (46' Κουρούπης), Τσουλάκος (46' Νικολόπουλος), Καλαντζής (46' Πουλάκος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Λυμπερόπουλος (82' ΓΕωργουλάκος), Αργάνης, Μαρούδας, Τσαναλίας, Πολυμενέας (81' Μπέρμπερης), Τζίφας (46' Σώκαλης), Αναγνωστόπουλος (46' Τσεκάνι), Μπαζάνης (58' Μαγουλιανίτης), Στυλιανόπουλος (58' Σταυρόπουλος), Στριλιγκάς (62' Ροβολής), Μπάλας.