Τρίτη, 16 Αύγουστος 2016 20:12

ΔΩΡΙΟ: Νέος προπονητής ο Σωτήρης Μπουραντώνης, οι πρώτες δηλώσεις

Γράφτηκε από τον
ΔΩΡΙΟ: Νέος προπονητής ο Σωτήρης Μπουραντώνης, οι πρώτες δηλώσεις

Με το Σωτήρη Μπουραντώνη θα πορευτεί το Δώριο στο νέο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.

Ο έμπειρος τεχνικός έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση και καλείται να οδηγήσει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών. Διότι όπως λέει: "Το Δώριο είναι μια ομάδα που πρέπει να είναι στην Α' τοπική. Θα στηριχθούμε σε έμπειρους και νεαρούς σε ηλικία παίκτες. Θέλουμε να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε την άνοδο. Υπάρχουν δυσκολίες, αλλά μου αρέσουν τα δύσκολα", δηλώνει στο "Notosport" ο νέος προπονητής του Δωρίου, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με την Ομόνοια, στον πάγκο της οποίας κάθισε για 12 χρόνια!  Ετσι το Δώριο είναι μόλις ο δεύτερος σταθμός στην προπονητική του διαδρομή και το επέλεξε γιατί: "Η διοίκηση με κέρδισε από την πρώτη στιγμή και έδειξε με τον τρόπο της πόσο πολύ με ήθελε.
Την ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο"


Αύριο η "πρώτη"

Το Δώριο έκλεισε λοιπόν προπονητή και μεθαύριο Πέμπτη θα ξεκινήσει προετοιμασία. Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 5 μ.μ. στο γήπεδο της ομάδας. Στην έναρξη της προετοιμασίας αναμένονται να βρίσκονται και τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα, μιας και υπάρχει προφορική συμφωνία με 4 παίκτες.
Οι μεταγραφές θα ανακοινωθούν εφόσον όμως πέσουν και οι υπογραφές. Το βέβαιο είναι ότι θα γίνουν τουλάχιστον οχτώ προσθήκες προκ