Τρίτη, 16 Αύγουστος 2016 20:24

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Διπλή ενίσχυση με Σώκαλη - Κοστρένι

Γράφτηκε από τον

Την μεσοεπιθετική του γραμμή ενίσχυσε ο Ολυμπιακός Καλαμάτας, καθώς απέκτησε τους Δημήτρη Σώκαλη και Κώστα Κοστρένι.

Ο πρώτος μάλιστα αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στο σαββατιάτικο φιλικό με τη 'Μαύρη Θύελλα".
Ο έμπειρος μέσος έπαιξε πέρυσι σε Σπερχογεία και Τέλλο Αγρα, ενώ ο Κοστρένι ήταν το τελευταίο διάστημα στη Γερμανία και έχει παίξει σε αρκετές ομάδες του νομού.
Το ίδιο βέβαια και ο Σώκαλης, που έχει παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες και η παρουσία του ενισχύει αισθητά τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού.
Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν αποκτήσει ακόμα και τους Μάνθο Στυλιανόπουλο, Γιώργο Στριλίγκα, Κώστα Ροβολή και δεν θα πουν… όχι σε κάποια εξαιρετική περίπτωση επιθετικού.

Ευχαριστημένος ο Σπάλλας

Την ήττα με 1-0 από τη 'Μαύρη Θύελλα"  γνώρισε το περασμένο Σάββατο ο Ολυμπιακός Καλαμάτας, στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας.
Ο προπονητής Λάκης Σπάλλας δηλώνει ικανοποιημένος από την εμφάνιση και εκτιμά ότι όσο περνά ο καιρός, η ομάδα του θα γίνεται καλύτερη.
"Τα παιδιά έδειξαν αγωνιστικότητα και πολύ καλό πρόσωπο. Εμεινα ευχαριστημένος όσον αφορά την τακτική που είχαμε σχεδιάσει και την οποία ακολουθήσαμε από την αρχή έως το τέλος. Παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε και θα είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε ανταγωνιστικό πρόσωπο στο πρωτάθλημα.
Για τους «ερυθρόλευκους» έπαιξαν οι Λυμπερόπουλος (82' Γεωργουλάκος), Αργάνης, Μαρούδας, Τσαναλίας, Πολυμενέας (81' Μπέρμπερης), Τζίφας (46' Σώκαλης), Αναγνωστόπουλος (46' Τσεκάνι), Μπαζάνης (58' Μαγουλιανίτης), Στυλιανόπουλος (58' Σταυρόπουλος), Στριλιγκάς (62' Ροβολής), Μπάλας.
Αύριο ο Ολυμπιακός θα δώσει νέο φιλικό εντός έδρας με αντίπαλο τη Σπερχογεία και στις 24 Αυγούστου θα παίξει ξανά στο "Γ. Λουκαρέας" με τον Αίαντα.