Τετάρτη, 17 Αύγουστος 2016 18:30

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ" Δεύτερο φιλικό την Πέμπτη στο Στάδιο με Αναγέννηση

Γράφτηκε από τον

Το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι θα δώσει αύριο Πέμπτη η "Μαύρη Θύελλα", η προετοιμασία της οποίας μπαίνει στο τελικό στάδιο εν όψει της επίσημων υποχρεώσεων της.


Η Καλαμάτα θα υποδεχθεί στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο την Αναγέννηση Παραλίας, την οποία θα βρει στο δρόμο της και στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α' τοπικής. Η Αναγέννηση μπορεί να είναι νεοφώτιστη, ωστόσο διαθέτει ισχυρό ρόστερ και αναμένεται να είναι από τις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος, πράγμα που σημαίνει ότι το σημερινό τεστ προσφέρεται για συμπεράσματα για τους τεχνικούς της "Μαύρης Θύελλας" Ελβιο Μάνα και Τάσο Χατζηαγγελή,
Θυμίζουμε ότι στο πρώτο της φιλικό η Καλαμάτα είχε κερδίσει το περασμένο Σάββατο τον Ολυμπιακό Καλαμάτας με 1-0 παρουσιάζοντας αρκετά καλή εικόνα.
Όσον αφορά τα επόμενα φιλικά, στις 21 Αυγούστου η Καλαμάτα θα υποδεχθεί την Δόξα Μεγαλόπολης της Γ' εθνικής και στις 24 του μήνα θα υποδεχθεί την ομάδα Κ-17 του Αστέρα Τρίπολης.
Το πρώτο επίσημο ματς της Καλαμάτας θα γίνει την Κυριακή 29 Αυγούστου στις 6 μ.μ. στους Γαργαλιάνους, όταν θα φιλοξενηθεί από τον Τέλλο Αγρα στον πρώτο αγώνα της β' φάσης του Κυπέλλου Μεσσηνίας. Ο επαναληπτικός θα γίνει μια εβδομάδα αργότερα στην Καλαμάτα.