Τετάρτη, 17 Αύγουστος 2016 19:07

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Παρελθόν Ανταλής και Γεωργόπουλος

Γράφτηκε από τον

Χωρίς τους Δημήτρη Ανταλή (δεξιά στη φωτό) και Σάκη Γεωργόπουλο ταξίδεψε σήμερα το πρωί για το Καρπενήσι η αποστολή του Τσικλητήρα Πύλου.

Αμφότεροι έλυσαν τη συνεργασία τους με τους νταμπλούχους Μεσσηνίας, οι οποίοι παράλληλα ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση του Ακη Κωστή από την Αχαϊκή, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στη "Μαύρη Θύελλα".
"Οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ομάδας του Τσικλητήρα συνεχίζονται.. Έτσι καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή Άκη Κωστή για τη σεζόν 2016-2017. Αντιθέτως παρελθόν κοινή συναίνεσή αποτελούν οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Ανταλής και Σάκης Γεωργόπουλος τους οποίους και τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους στην ομάδα και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο για το μέλλον", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Τσικλητήρα. Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο Γεωργόπουλος αποτελεί παρελθόν πριν καν προλάβει να γίνει.. παρόν. Ο έμπειρος αμυντικός αποκτήθηκε πριν από δύο εβδομάδες και δεν πρόλαβε να παίξει σε κανένα παιχνίδι του Τσικλητήρα. Ο Ανταλής ήταν πέρυσι από τα βασικά στελέχη, αλλά στη φετινή πρώτη προπόνηση της ομάδας ανακοινώθηκε ότι δεν θα συνεχίσει. Την επομένη τα δεδομένα άλλαξαν και η Μεσσηνιακή ομάδα γνωστοποίησε ότι ανανεώθηκε η συνεργασία με τον έμπειρο αμυντικό,  ο οποίος όμως  τελικά είναι  ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του. Τα κενά στο ρόστερ είναι δεδομένο ότι θα καλυφθούν, μιας και η διοίκηση βρίσκεται  σε επαφές με αρκετούς παίκτες εκτός Μεσσηνίας και ίσως μέσα στην εβδομάδα ανακοινωθούν νέες μεταγραφές (κυρίως μεσοεπιθετικοί).
Στο αγωνιστικό σκέλος, η προετοιμασία του Τσικλητήρα για τη Γ' εθνική διεξάγεται πλέον στο Καρπενήσι, όπου θα μείνει για δύο εβδομάδες.
Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα.