Πέμπτη, 18 Αύγουστος 2016 20:33

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Θετική εικόνα στο φιλικό 2-0 με Αναγέννηση

Γράφτηκε από τον

Νικηφόρο ήταν και το δεύτερο φιλικό ματς της Καλαμάτας, η οποία μετά την νίκη του περασμένου Σαββάτου επί του Ολυμπιακού Καλαμάτας με 1-0, πριν λίγο επικράτησε με 2-0 στο Δημοτικό Στάδιο με της Αναγέννησης.


Οι μελανόλευκοι μάλιστα είχαν αρκετά καλή εικόνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, παίζοντας επιθετικά και δημιουργώντας φάσεις ενώ το τεχνικό τιμ των Μάνα και Χατζηαγγελή έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους σχεδόν τους παίκτες.
Η Αναγέννηση έδειξε πως δεν είναι τόσο έτοιμη όσο η Καλαμάτα και περιορίστηκε κυρίως στο να προσέξει το αμυντικό κομμάτι στο χθεσινό φιλικό.
Το σκορ άνοιξε πριν συμπληρωθούν καν τα 20 πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα. Η Καλαμάτα έκανε τη σέντρα και βγήκε γρήγορα στην επίθεση από αριστερά με τον Καλαντζή ο οποίος έκανε το γύρισμα, η μπάλα βρήκε σε ένα αμυντικό και έφτασε στον Μερκούρη που απο κοντά πέτυχε με σουτ το 1-0.
Στο 20' ο Αγγελος Μπαστακός με ωραίο χτύπημα φάουλ πέτυχε το 2-0 για την Καλαμάτα.
Στην συνέχεια η Καλαμάτα είχε την κατοχή και αρκετές ευκαιρίες ενώ η Αναγέννηση δεν φάνηκε ιδιαίτερα επιθετικά.
Διαιτητής ήταν ο Γιώργος Μπλάνας και βοηθοί οι Σταύρος Λάμιας και Σταματία Τσαούση.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κωνσταντακόπουλος, Σταματελόπουλος, Κορομηλάς, Τζανετέας, Μπαστακός, Μπεγέτης, Κουκούτσης, Μερκούρης, Βασιλόπουλος, Καλαντζής, Τσουλάκος.
Επαιξαν και οι Κυριακόπουλος, Κουρέας, Λιόλιος, Κουντάνης, Νικολόπουλος, Σαραντόπουλος, Κουρούπης, Πουλάκος, Μπάρκας. Δεν αγωνίστηκαν οι Καλογερόπουλος και Γεωργιόπουλος.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Ανδρέου, Δουρούμης, Τριανταφυλλάκης, Γερμάνης, Κανελλόπουλος, Παπαγεωργίου, Αργυρόπουλος, Μαρής, Τρίψας, Μουλιάτος, Δασκαλάκης.
Επαιξαν και οι Βεργόπουλος, Πανταζής, Ταμπάκης, Λίβας, Καλογερόπουλος, Βέλλης, Καραματσούκης.

Την Κυριακή με Δόξα Μεγαλόπολης

Το επόμενο φιλικό της Καλαμάτας είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή, όταν θα υποδεχθεί στις 6 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού την Δόξα Μεγαλόπολης που φέτος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.