Κυριακή, 21 Αύγουστος 2016 12:33

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Δυνατό φιλικό με Δόξα Μεγαλόπολης σήμερα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον

Μετά από δύο νικηφόρα φιλικά με δύο αξιόλογες ομάδες της Α' τοπικής (Ολυμπιακό και Αναγέννηση) η Καλαμάτα σήμερα Κυριακή θα μετρήσεις τις δυνάμεις της απέναντι σε μια ομάδα Γ' εθνικής.


Η "Μαύρη Θύελλα" θα υποδεχθεί στις 6 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού την Δόξα Μεγαλόπολης, σε ένα καλό τεστ όπου οι Ελβιο Μάνα και Τάσος Χατζηαγγελής θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την δυναμικότητα της ομάδας τους.
Θυμίζουμε πως στα δύο πρώτα τεστ, η Καλαμάτα νίκησε τον Ολυμπιακό Καλαμάτας και την Αναγέννηση με 1-0 και 2-0 αντίστοιχα, αφήνοντας καλές εντυπώσεις.
Στα δύο αυτά ματς η Καλαμάτα έδειξε ξεκάθαρα την πρόθεση της να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο και να εκμεταλλευτεί την ικανότητα των μεσοεπιθετικών της.
Απέναντι σε μια ομάδα Γ' εθνικής όπως η Δόξα Μεγαλόπολης θα έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο για αυτό και το αυριανό τεστ προσφέρεται για συμπεράσματα.
Η Δόξα Μεγαλόπολης έχει νικήσει στο πρώτο τεστ το Λεωνίδιο με 4-0, αύριο θα παίξει με την Καλαμάτα ενώ οι άνθρωποι της έχουν ήδη προγραμματίσει ακόμα ένα φιλικό, αυτή τη φορά, με τον Αστέρα Βλαχιώτη την επόμενη Τετάρτη.
Στις 24 του μήνα η Καλαμάτα έχει προγραμματιστεί ένα ακόμη φιλικό καθώς η Καλαμάτα θα υποδεχθεί την ομάδα Κ-17 του Αστέρα Τρίπολης.
Το πρώτο επίσημο ματς της Καλαμάτας θα γίνει την Κυριακή 29 Αυγούστου στις 6 μ.μ. στους Γαργαλιάνους, όταν θα φιλοξενηθεί από τον Τέλλο Αγρα στον πρώτο αγώνα της β' φάσης του Κυπέλλου Μεσσηνίας. Ο επαναληπτικός θα γίνει μια εβδομάδα αργότερα στην Καλαμάτα.