Κυριακή, 21 Αύγουστος 2016 22:02

ΕΡΑΝΗ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 2-3: Γκολ και θέαμα στο φιλικό τριφυλιακό ντέρμπι

Γράφτηκε από τον

Πέντε γκολ και όμορφο θέαμα προσέφεραν σήμερα στα Φιλιατρά, η Εράνη και ο Τέλλος Αγρας, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη γοήτρου με 2-3 και μάλιστα με ανατροπή (από 2-1) στα τελευταία λεπτά. 

Να σημειωθεί ότι το ματς έγινε σε κακό αγωνιστικό χώρο, καθώς έχει σταματήσει το τελευταίο διάστημα η συντήρηση του χλοοτάπητα (δεν έχει γίνει από το δήμο νέα ανάθεση).
Παρ' όλα αυτά οι δύο τριφυλιακές ομάδες έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.
Στα αξιοσημείωτο ότι για τους νικητές σκόραραν δύο υπό δοκιμή παίκτες, ο Ηλίας Τεπέτος και ο Νιγηριανός Τέντιους (2 γκολ). Ο πρώτος είναι μέσος και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Μανδραϊκό και ο Τέντιους είναι επιθετικός.
Αμφότεροι άφησαν καλές εντυπώσεις και όλα δείχνουν ότι θα αποκτηθούν.
Για την Εράνη σκόραρε και πάλι ο νεοαποκτηθείς Βασίλης Αλεβίζος.  Ο Αγρας προηγήθηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Τεπέτο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλεβίζος με δύο γκολ έδωσε το προβάδισμα στην Εράνη, αλλά στα τελευταία λεπτά ο Τέντιους απάντησε και έγραψε επίσης με δύο τέρματα το τελικό 2-3.
ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Φουντάς, Μιχαλακόπουλος, Καραχάλιος, Βλάμης, Χρονόπουλος, Αλεβίζος, Νικολακόπουλος, Μητρόπουλος, Κόλλιας, Διονυσόπουλος. Επαιξαν και οι Γκίνο, Αντι, Γριβοκωστόπουλος, Βενετσανάκος, Σταματόπουλος, Αθανασόπουλος, Τσοροβάς.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Νικολόπουλος, Παπουτσής, Ανδρώνης, Πότσης, Γεωργόπουλος, Μπαμπούς, Μπούμπα, Εμμανουήλ, Ερέκι, Τεπέτος, Κούτρης.
Επαιξαν και οι Τέντιους, Τζωρτζίνης, Γεωργακόπουλος, Στασινόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Καμινιάρης, Μπακάκης, Γκότσης.