Κυριακή, 21 Αύγουστος 2016 21:58

ΠΑΜΙΣΟΣ: Aρεσαν οι μικροί στο φιλικό με Αστέρα Μικρομάνης

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Aρεσαν οι μικροί στο φιλικό με Αστέρα Μικρομάνης

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν σήμερα σε φιλικό ματς στη Μεσσήνη ο Πάμισος με τον Αστέρα Μικρομάνης.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Παπαβασιλόπουλο και οι Νησιώτες απάντησαν στο φινάλε του πρώτου μέρους με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πατσιώτη. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν βέβαια το τελευταίο που ενδιέφερε τον Αλέξη Μαντζούνη.
Ο τεχνικός του Παμίσου έδωσε ευκαιρίες σε πολλούς μικρούς σε ηλικία παίκτες, που άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις στο πρώτο φιλικό του καλοκαιριού και κέρδισαν το χειροκρότημα από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.
Θετικά συμπεράσματα και για τον Αστέρα, ο οποίος προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Α1 τοπικής και πέρα από το γκολ, είχε δοκάρι στο δεύτερο μέρος με τον Παναγιώτη Καρδάση.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Τρακάκης (30' Οικονομόπουλος, 60' Τόσκα), Αριστομενόπουλος (46' Χαραλαμπόπουλος), Κατσιβαρδέας, Μωράκης, (70' Τσούσης), Μπερερής, Μάρκου (46' Κοντομανωλόπουλος), Γεωργιόπουλος, Παπαδόπουλος, Πατσιώτης (46' Κοντογόνης), Τουρλίδας, Ηλιόπουλος (46' Χαρλέπας).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ: Μητσέας, Θ. Καρδάσης, Σουλιμάς, Σκαρπαλέζος, Χασάπης, Σταθόπουλος, Μπαράι, Παπαβασιλόπουλος, Π. Καρδάσης, Παυλόπουλος, Αλεξόπουλος. Επαιξαν και οι Παπαδέας, Μαρκόπουλος, Ντόχας, Αθανασόπουλος, Αναζίκος.