Δευτέρα, 22 Αύγουστος 2016 18:02

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Την Τετάρτη το πρώτο φιλικό στο Καρπενήσι με Ποταμιά

Γράφτηκε από τον

Σε ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται στο Καρπενήσι η προετοιμασία του Τσικλητήρα Πύλου, ο οποίος τη νέα σεζόν θα συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία του στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.


Η Μεσσηνιακή ομάδα μάλιστα μεθαύριο Τετάρτη θα δώσει και το πρώτο της φιλικό ματς επί Ευρυτανικού εδάφους απέναντι στην περσινή Κυπελλούχο ομάδα της ΕΠΣ Ευρυτανίας, την Ποταμιά.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Καρπενησίου και ο προπονητής του Τσικλητήρα Νίκος Κακαλέτρης θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα του.
Μεταγραφικά, όπως γράψαμε και χθες, ο Τσικλητήρας πρόσθεσε ένα ακόμη παίκτη στο ρόστερ του, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Καρπενήσι. Ο λόγος για τον 23χρονο επιθετικό Μπάμπη Πήλιο ο οποίος προέρχεται από τον Εργοτέλη ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Ηρόδοτο και ΠΑΟ Κρουσσώνα. Ο Τσικλητήρας ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του: "Η διοίκηση του Τσικλητήρα Πύλου καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή Χαράλαμπο Πήλιο που θα ενισχύσει την ομάδα μας για την περίοδο 2016-2017", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση για τον Πήλιο, για τον οποίο οι άνθρωποι του Τσικλητήρα εκτιμούν ότι είναι μια πολύ καλή μεταγραφή.
Από εκεί και πέρα, ο Τσικλητήρας αναμένεται να ολοκληρώσει τις μεταγραφές του με την απόκτηση ενός μέσου ακόμη.