Τρίτη, 23 Αύγουστος 2016 19:38

ΔΩΡΙΟ: Κοντά σε συμφωνία με τον Άρη Αρβανίτη

Γράφτηκε από τον
ΔΩΡΙΟ: Κοντά σε συμφωνία με τον Άρη Αρβανίτη

 

Κοντά σε συμφωνία με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή Άρη Αρβανίτη βρίσκεται το Δώριο.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής συμμετείχε στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας και αργά το βράδυ είχε συνάντηση με τους παράγοντες της ομάδας ώστε να μιλήσει μαζί τους και να προχωρήσουν σε συμφωνία συνεργασίας.

Από εκεί και πέρα ο προπονητής Σωτήρης Μπουραντώνης σε συνεργασία με τα μέλη της διοίκησης προσπαθούν να ενισχύσουν την ομάδα και με άλλους παίκτες, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Αυτή την περίοδο συνεχίζονται οι επαφές και με άλλους παίκτες ώστε να αποκτηθούν ακόμη 5-6, με το βάρος να πέφτει σε αμυντικούς (στόπερ) αμυντικούς μέσους και επιθετικούς. Οι παραπάνω κινήσεις αφορούν έμπειρους παίκτες, οι οποίοι θα πλαισιώσουν τους νεαρούς που διαθέτει στο έμψυχο δυναμικό της η ομάδα και όλοι μαζί να δημιουργήσουν ένα καλό και ανταγωνιστικό σύνολο. Θα γίνει προσπάθεια ώστε οι παίκτες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους να αποκτηθούν όσον το δυνατόν πιο γρήγορα για να μπορέσει μετά ο κ. Μπουραντώνης να μοντάρει την ομάδα και να την ετοιμάσει για το πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.

Βέβαια έχει δύσκολο έργο, μιας και η ομάδα υποβιβάστηκε μετά από αρκετά χρόνια και οι παίκτες που θα στελεχώσουν το δυναμικό της θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής ώστε να μπορέσουν να βοηθήσουν από την πλευρά τους, να επιτευχθούν οι στόχοι, τους οποίους έχει θέσει η διοίκηση.

Σχετικά με τα παραπάνω ο κ. Μπουραντώνης δήλωσε χθες στο "Notosport": «Αυτή είναι μια μεταβατική περίοδος για την ομάδα. Μπροστά μας έχουμε τους αγώνες κυπέλλου, όπου θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί όποιον αντίπαλο αντιμετωπίσουμε είτε είναι η Καλαμάτα είτε ο Τέλλος Άγρας. Από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε μέχρι τις 10 Σεπτέμβρη που είναι ο πρώτος μας αγώνας για το κύπελλο να είμαστε όσο γίνεται πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μία από τις δύο ομάδες. Βέβαια εκείνο που ενδιαφέρει περισσότερο και αποτελεί τον βασικό στόχο της ομάδας είναι να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα».

 

Την Πέμπτη ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν το Δώριο και χθες ήταν η 4η ημέρα των προπονήσεων. Ο κ. Μπουραντώνης για την ώρα στηρίζεται στους Ηλία Μπάκο, Αλέξανδρο Κομάν, Γκογκοάσα Μπόγκνταν, Αρη Λιόγα, Ιπποκράτη Δήμα, Κώστα Γεωργιόπουλο, Αμαρίλντο Γκιάτα, Σωτήρη Γκρίτζαλη, Τάσο Βέσελη, Βασίλη Μπόρα, Δημήτρη Γαρδίκα, Παναγιώτη Παπαδόπουλο, Φώτη Κουμπαρούλη, Ντανιέλ Πάγια, Παναγιώτη Παντελή από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό και στους νεοαποκτηθέντες Κλέβις Πετριτάι, Παναγιώτη Σ. Μπουραντώνη και Παναγιώτη Πετράκο.

 

Πέρα από τις μεταγραφικές κινήσεις οι άνθρωποι της διοίκησης, αλλά και ο προπονητής κάνουν προσπάθειες ώστε να ενσωματωθούν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας οι Γιώργος Γεωργακόπουλος και Θανάσης Ψωρομύτης.