Τετάρτη, 24 Αύγουστος 2016 14:09

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Δοκιμάζει δύο παίκτες στο φιλικό με Ποταμιά

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Δοκιμάζει δύο παίκτες στο φιλικό με Ποταμιά

 

Το δεύτερο φιλικό στο στάδιο της προετοιμασίας του και πρώτο στο Καρπενήσι θα δώσει σήμερα Τετάρτη ο Τσικλητήρας Πύλου με αντίπαλο την Ποταμιά.

Το φιλικό παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Καρπενησίου και θα δώσει τη δυνατότητα στον τεχνικό της Μεσσηνιακής ομάδας Νίκο Κακαλέτρη να χρησιμοποιήσει και τους 20 παίκτες που έχει στη διάθεση του.

Η Ποταμιά είναι μια από τις καλύτερες ερασιτεχνικές ομάδες της Ευρυτανίας και πέρυσι κατέκτησε το κύπελλο στην ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Στο σημερινό φιλικό θα χρησιμοποιηθούν και δύο παίκτες που μετέχουν δοκιμαστικά στην προετοιμασία.

Ο λόγος για τον 21χρονο αμυντικό Γιάννη Αγοραστό που πέρυσι έπαιζε στον Πανθηραϊκό και τον 17χρονο μέσο Σταύρο Τουλκερίδη που προέρχεται από τους νέους του Ολυμπιακού.

Αν οι δύο αυτοί παίκτες αφήσουν καλές εντυπώσεις τότε θα αποκτηθούν από την ομάδα της Πύλου, η οποία "ψάχνεται" και για μια ακόμη "δυνατή" μεταγραφή ενός παίκτη που να παίζει στο χώρο του κέντρου.

Η αποστολή του Τσικλητήρα θα παραμείνει στο Καρπενήσι μέχρι την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου και έως τότε θα δώσει σίγουρα ένα ίσως και δύο φιλικά, με ομάδες εθνικών κατηγοριών.

Εν τω μεταξύ με χθεσινές του δηλώσεις ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος της Γ' εθνικής Μιχάλης Τζανόπουλος επιβεβαίωσε πως η σέντρα του πρωταθλήματος θα γίνει κανονικά την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου και πως  από όμιλο των 16 ομάδων θα υποβιβάζονται δύο, ενώ από όμιλο με 15 ομάδες θα υποβιβάζεται μόνο μία.

 

Να θυμίσουμε πως η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 9 μ.μ. στο ξενοδοχείο Porto Rio στην Πάτρα, ενώ το πρωί της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί η σύνθεση των 4 ομίλων.