Πέμπτη, 25 Αύγουστος 2016 16:47

Κεραυνός Καλαμάτας: Ξεκίνησε με σκοπό να πρωταγωνιστήσει στη Β' τοπική

Γράφτηκε από τον

 

Με στόχο να πρωταγωνιστήσει στον 1ο όμιλο της Β' τοπικής και να καταφέρει να ανέβει στην πιο πάνω κατηγορία, ξεκίνησε ο Κεραυνός την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν προχθές το βράδυ.

Για τους στόχους της Καλαματιανής ομάδας τη νέα περίοδο μίλησε ο πρόεδρος Θανάσης Καράμπελας, στους παίκτες στη συγκέντρωση που προηγήθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας λίγο πριν βγουν στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης" για την πρώτη προπόνηση της περιόδου. Ο κ. Καράμπελας αφού τους καλωσόρισε και τους έδωσε τις καθιερωμένες ευχές, στη συνέχεια σε σύντομο χαιρετισμό αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας.

«Ξεκάθαρος στόχος μας είναι η άνοδος στην Α1 τοπική. Θέλουμε να είμαστε ανάμεσα στις ομάδες που θα πάρουν την απευθείας άνοδο ή μέσα από τον αγώνα μπαράζ», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Σε αυτή τη βάση κτίστηκε και ενισχύθηκε η ομάδα, θα δουλέψει και αν χρειαστεί θα ενισχυθεί και άλλο.

Ο πρωταθλητισμός είναι στόχος, αλλά όχι αυτοσκοπός. Προσδοκούμε να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα από τις αρχές της αγωνιστικότητας, του ήθους και της αξιοπρέπειας. Θα κυνηγήσουμε την άνοδο χωρίς εμμονές, στα πλαίσια που θέσαμε και αργά ή γρήγορα ο Κεραυνός θα γυρίσει στην κατηγορία που ανήκει».

Για να καταφέρει να πετύχει τους στόχους του ο Κεραυνός θα στηριχθεί στους περισσότερους παίκτες από το περσινό έμψυχο δυναμικό, αλλά και στους παίκτες που αποκτήθηκαν από το μεταγραφικό παζάρι, αλλά και σε όποιους άλλους αποκτηθούν το επόμενο διάστημα.

Την τεχνική καθοδήγηση του Κεραυνού έχουν αναλάβει ο Κώστας Μητρογιαννόπουλος με τον Χρήστο Νιάρχο, ενώ ο δεύτερος δεν αποκλείεται σε κάποια παιχνίδια να προσφέρει τις υπηρεσίες του και ως ποδοσφαιριστής.

 

Στην πρώτη προπόνηση που έγινε την Τρίτη το βράδυ, έδωσαν το "παρών" Σαμπιόν Χοτζάι, Γιώργος Δεικτάκης, Γιάννης Κότσης, Θανάσης Γιαμαρέλος, Ακης Παπαγεωργίου, Βαγγέλης Δούβαλης, Γιάννης Νικολακόπουλος, Φώτης Τσορώνης, Παναγιώτης Καναλουπίτης, Ανδρέας Μαυροειδής, Θεόδωρος Αναστασόπουλος, Διονύσης Χανδρινός, Νίκος Χατζαλιώτης, Πέτρος Αγκο (παλιοί), Παναγιώτης Λυκούσης, Δημήτρης Παντελόπουλος, Ηλίας Γεωργίκος (νέοι), ενώ απουσίαζαν δικαιλογημένα ο Ηλίας Μπεσσής και ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Μπαλίκης.