Παρασκευή, 13 Σεπτέμβριος 2013 22:18

Η "Μαύρη Θύελλα" παρουσίασε φανέλα και παίκτες, "φάτε σίδερα" το μήνυμα του Ράλλη

Γράφτηκε από τον

Τους ποδοσφαιριστές και τη νέα της φανέλα παρουσίασε σήμερα η "Μαύρη Θύελλα" σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην «Τριλογία» στην παραλία της Καλαμάτας. Ο πρόεδρος της Μεσσηνιακής ομάδας Γιώργος Ράλλης αναφέρθηκε πολλές φορές στην περσινή χρονιά, δείχνοντας πως δεν έχει ξεπεράσει την… νίλα - όπως χαρακτηριστικά είπε - που πέρασε η ομάδα.

 

Ρεπορτάζ Νίκος Τσουμπράκος

Ετσι, απέφυγε τα πολλά λόγια, δεν μίλησε καν για στόχους και έριξε το μπαλάκι στους παίκτες χαρακτηρίζοντας τους ως απόλυτους πρωταγωνιστές: «Φάτε σίδερα!Πρωταγωνιστές από εδώ και πέρα είστε εσείς. Να μην ξαναπεράσουμε την περσινή… νίλα. Δεν είναι για να παίζουμε πια. Σας έχουμε εμπιστοσύνη και πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά», τόνισε ο Ράλλης ο οποίος σημείωσε ακόμη: «Να είμαστε ιδιαίτερα σεμνοί την χρονιά που έρχεται. Εχουμε φιλοδοξία και οι στόχοι είναι γνωστοί. Δεν θα μιλήσω για στόχους όμως γιατί μετά την περσινή καταστροφική χρονιά φέτος θα κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Διοίκηση, παλαίμαχοι, οργανωμένοι φίλαθλοι και κόσμος να στηρίξουν την ομάδα. Να γεμίσει το γήπεδο από την 1η αγωνιστική. Μόνο οι παίκτες φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο, όχι η διοίκηση».
Αναφέρθηκε επίσης στην φανέλα (μάρκα Legea) και στον υπεύθυνο της εταιρίας κ. Κουράτολο, που όπως είπε επέλεξε δύο παίκτες της ομάδας, τους Οντσβόνγκ και Τσιρίλο.
Ευχαρίστησε τον Γιώργο Σπίνο, που αποφάσισε να προβάλει την επιχείρηση του μέσω της ομάδας και της φανέλας. Τον πρόεδρο του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας Γιάννη Αδαμόπουλο (που ήταν στην αίθουσα) για την άριστη, όπως είπε, συνεργασία και στο θέμα του γηπέδου και στο βοηθητικό. Μάλιστα αναφέρθηκε στον δήμαρχο Παν. Νίκα. Τόνισε ότι έσκυψε πάνω από τα προβλήματα της ομάδας και ότι θα του προτείνει να μπει το σήμα του Δήμου Καλαμάτας στο πίσω μέρος της φανέλας.
Τέλος, ανακοίνωσε ότι αύριο θα γίνει ο αγιασμός της ομάδας και ότι ψάχνει…. γουρλή παπά.
Από την διοίκηση, εκτός από τον Ράλλη, παρευρέθηκαν οι Θοδωρής Παπαθεοδωρίδης, Βασίλης Μουζάκης, Χρήστος Λουκάς, Κώστας Γυφτέας, Ακης Δάλλας και ο γενικός αρχηγός Νικήτας Παπανικολόπουλος.


Τι είπαν οι υπόλοιποι

Στην αίθουσα ήταν ακόμη ο πρώην αντιδήμαρχος Γιώργος Σπίνος, ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Τάκης Ανδριανόπουλος, ο παλαίμαχος Κώστας Ασημακόπουλος, η πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Καλαμάτας Βενετία Λιακουνάκου, μέλη του συνδέσμου Bullgdogs και άλλοι φίλαθλοι της ομάδας.
Ο Γιάννης Αδαμόπουλος τόνισε ότι η δημοτική αρχή είναι κοντά στην ομάδα και ότι θα κάνει ότι είναι δυνατό για να έχει σύντομα προπονητήριο.
Ο προπονητής Νίκος Κακαλέτρης σημείωσε ότι έχουν αλλάξει πολλά σε σχέση με πέρυσι, ότι οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και ότι η Καλαμάτα θα ξαναγίνει μεγάλη και δυνατή.
Ο αρχηγός Νίκος Τριανταφυλλάκης υποσχέθηκε ότι οι ποδοσφαιριστές θα δώσουν τα πάντα στο γήπεδο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.
Ο εκπρόσωπος της Legea κ. Κουράτολο (ειδικό συνεργάτη τον αποκάλεσε ο Ράλλης) ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ομάδσς για την συνεργασία και τόνισε ότι η εταιρία είναι κοντά στην ομάδα και την πόλη.
Τέλος, ο υπεύθυνος των ακαδημιών Ακης Δάλλας ζήτησε στήριξη στην προσπάθεια των ακαδημιών και τόνισε ότι φέτος θα λειτουργήσουν τέσσερα τμήματα, τζούνιορ, προτζούνιορ, παιδικό και προπαιδικό.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο αθλητικογράφος Παναγιώτης Πρεζεράκος.

Οι ποδοσφαιριστές

Οι ποδοσφαιριστές παρουσιάστηκαν και φωτογραφήθηκαν με τις νέες φανέλες. Πρώτα οι τέσσερις ξένοι, οι Ντία Αλιού, Μπορίς Οντσβόνγκ, Στεφάν Παύλοβιτς και Σιμόνε Τσιρίλο.
Στην συνέχεια οι νεοαποκτηθέντες Χρήστος Καλαντζής (ο οποίος κέρδισε και το μεγαλύτερο χειροκρότημα), Βασίλης Αθανασόπουλος, Νίκος Βασιλόπουλος, Ανδρέας Γεωργακόπουλος, Μιζάλης Ζαχαρόπουλος, Βασίλης Κακκαλής, Αντώνης Καλογερόπουλος, Γιάννης Καλογερόπουλος, Φάνης Κάνιστρας, Αλέκος Καραχάλιος, Ηλίας Κουντάνης, Δημήτρης Κουρούπης, Αντώνης Κωνσταντόπουλος, Γιώργος Μπλέτσας, Σπύρος Οσεμισιώτης, Γιάννης Ριγανάς, Παναγιώτης Σοφός. Και τέλος, οι «παλιοί», οι Τάσος Καντούτσης, Ανδρέας Κολοβούρης, Τάσος Κωνσταντακόπουλος, Βαγγέλης Μπελεβέτης, Θοδωρής Πούτσης, Χρήστος Ρήγας, Βασίλης Σκαρλάτος, Νίκος Τριανταφυλλάκης, Παναγιώτης Τσιμικλής και Γιάννης Τσόπελας. Μοναδικός απόντας ήταν ο στρατευμένος Κώστας Ηλιόπουλος.