Δευτέρα, 29 Αύγουστος 2016 13:39

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-0: Προβάδισμα πρόκρισης με Μουλιάτο

Γράφτηκε από τον

 

Με γκολ που πέτυχε στο 43' ο Γιώργος Μουλιάτος η Αναγέννηση επιβλήθηκε 1-0 του Απόλλωνα Καλαμάτας, το απόγευμα του Σαββάτου στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας και πήρε μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής στο συγκεκριμένο λεπτό με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα από την κλειστή γωνία του Αντωνόπουλου, να "αναπαυθεί" στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 1-0, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Η Αναγέννηση έδειξε να έχει την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ οι παίκτες της δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες για γκολ, χωρίς όμως να καταφέρουν να τις αξιοποιήσουν. Ο σκόρερ μαζί με τον Τριανταφυλλάκη και τον Βέλλη στο β' ημίχρονο, ήταν από τους πιο δραστήριους της "Μπάρτσα", ενώ από τον Απόλλωνα που δεν έδειξε και πολλά πράγματα, καθώς παρουσιάστηκε και με σημαντικές ελλείψεις, ο Φωτιάδης κυρίως στο α' 45λεπτο, προσπάθησε να "σπρώξει" την ομάδα του, με κάποιες επιθετικές εξάρσεις, αλλά μέχρι εκεί. Στην επανάληψη λίγο έλειψε να φτάσει στην ισοφάριση στο 84', όμως ο Σκαφιδάς δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την κάθετη πάσα του Φωτιάδη, καθώς το σουτ του έφυγε άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης με βοηθούς διαιτητές τους Τσοπανάκη και Βρυώνη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Ανδρέου, Γερμάνης, Δουρούμης (59' Βέλλης), Βεργόπουλος, Κανελλόπουλος, Μαρής (87' λ.τρ. Καλύβας), Αργυρόπουλος, Μουλιάτος, Δασκαλάκης, Τρίψας, Τριανταφυλλάκης.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αντωνόπουλος, Φέστας, Μπούρας (66' Σκαφιδάς), Παυλάκος, Μπιζίμης, Παπαγεωργίου (89' Μπραχίμι), Καρδάσης, Ε. Τσουλάκος, Εμμανουήλ (54' Ξυδιάς), Φωτιάδης, Φαράντος.