Δευτέρα, 29 Αύγουστος 2016 19:19

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 2-0: Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και κρατώντας το πολύτιμο εντός έδρας μηδέν παθητικό, το Διαβολίτσι πήρε σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση κερδίζοντας χθες με 2-0 τον Μεσσηνιακό. 

Το συγκρότημα του Μιχάλη Φασουλή προηγήθηκε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αντώνη Καλογερόπουλου στο 38' και σφράγισε την νίκη του στο 65' όταν ο Ζάκκας έκανε τη σέντρα και ο Παπαδόγιαννης (φωτό) πέτυχε το 2-0.

Στην συνέχεια το Διαβολίτσι έλεγξε το ματς και το τελικό 2-0 το φέρνει κοντά στην επόμενη φάση. 

Στο Μεσσηνιακό θεωρούν πως θα μπορούσαν να πάρουν κάτι καλύτερο αν αξιοποιούσαν μια από τις δύο καλές ευκαιρίες που δημιούργησαν όσο το ματς ήταν στο 0-0 με τους Μανωλόπουλο και Γουδέλη. 

Επιπλέον, οι «πράσινοι» φωνάζουν για οφσάιντ στο δεύτερο γκολ του Διαβολιτσίου, όμως ο βοηθός διαιτητής Γιαννέτσος δεν είχε την ίδια άποψη. 

Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης ενώ ο άλλος βοηθός διαιτητής ήταν ο Βρυώνης. 

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κατσαρέας, Διαγούπης, Εμμανουήλ, Σταματόπουλος, Μπαλόπουλος, Κρεμμύδας, Καλογερόπουλος, Ζάκκας, Θεοδωρόπουλος (46' λ.τ. Κωστέας), Παπαδογιάννης (80' Σουλαντίκας), Τσουκαλάς (68' Ντουμάνι). 

 ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Τσουλάκος, Χάριτος, Γαυράς, Κριτσωτάκης, Γεωργακόπουλος (40' λ.τ. Ξυνός), Λούλας (75' Τσιριγώτης), Π. Γιαννακόπουλος, Δημόπουλος (46' Καραγιαννίδης), Κακαβά, Μανωλόπουλος, Γουδέλης.