Τρίτη, 30 Αύγουστος 2016 13:13

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Διδακτική ισοπαλία στους Γαργαλιάνους...

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Διδακτική ισοπαλία στους Γαργαλιάνους...

 

 

Περισσότερες δυσκολίες από ότι ίσως περίμενε αντιμετώπισε προχθές στους Γαργαλιάνους η Καλαμάτα, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Τέλλο Άγρα στον πρώτο αγώνα της β' φάσης του Κυπέλλου Μεσσηνίας. 

Οι «μελανόλευκοι» διατηρούν βέβαια το προβάδισμα για πρόκριση εν όψει του επαναληπτικού, ωστόσο στους Γαργαλιάνους είχαν την ευκαιρία να βγάλουν κάποια συμπεράσματα που θα τους φανούν χρήσιμα εν όψει της συνέχειας και κυρίως του πρωταθλήματος της Α" τοπικής, το οποίοι και φιλοδοξούν να κατακτήσουν. 

Κατ' αρχήν λοιπόν, οι «μελανόλευκοι» διαπιστώσουν κάποιες αδυναμίες τους που έχουν να κάνουν κυρίως με το ανασταλτικό κομμάτι, και από την άλλη πήραν μια γεύση για το πως θα είναι τα εκτός έδρας παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα, στις παραδοσιακά δύσκολες Μεσσηνιακές έδρες όπως είναι αυτή του Τέλλου Άγρα. Στοιχεία που αν αξιολογηθούν σωστά μπορούν να βοηθήσουν την Καλαμάτα να διορθώσει αδυναμίες, να γίνει καλύτερη και να παρουσιαστεί σαφώς βελτιωμένη και πιο έτοιμη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Χατζηαγγελής: "Όλοι θα θέλουν φέτος να κερδίσουν την Καλαμάτα"

Ο εκ των προπονητών της Καλαμάτας Τάσος Χατζηαγγελής κρατά την καλή εικόνα του β' ημιχρόνου, όταν το 1-0 έγινε 1-2 για την Καλαμάτα με τα γκολ των Καλαντζή και Λιόλιου, πριν έρθει η ισοφάριση των γηπεδούχων με το πέναλτι του Παπουτσή στο 94'. "Μείναμε πίσω στο σκορ από ένα δικό ματς λάθος. Στο β' ημίχρονο προσπαθήσαμε αρκετά, γυρίσαμε το παιχνίδι και τελικά μείναμε στην ισοπαλία με το πέναλτι που κέρδισε και μετέτρεψε σε γκολ ο Τέλλος Άγρας στις καθυστερήσεις. Κρατάμε την καλή εικόνα του β' ημίχρονου. Επιπλέον, είδαμε πως περίπου θα είναι φέτος τα παιχνίδια στην Α' τοπική. Όλοι θα παίζουν πολύ δυνατά για να κερδίσουν την Καλαμάτα, πολλές φορές κάνοντας και καθυστερήσεις καθώς για παράδειγμα προχθές δεν παίχθηκε πολύ ώρα μπάλα στο β' ημίχρονο".

Ξεκίνησε προετοιμασία για τη ρεβάνς του κυπέλλου

Η Καλαμάτα ξεκίνησε χθες το απόγευμα την προετοιμασία της για τον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου με τον Τέλλο Άγρα που θα γίνει το Σάββατο στις 5.30 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Ο Γιώργος Κυριακόπουλοςδεν θα έχει ούτε αυτή τη φορά δικαίωμα συμμετοχής καθώς χρωστά" ακόμη δύο αγωνιστικές τιμωρίας από πέρυσι, ενώ ένα τραυματισμό αντιμετωπίζει ο Σαραντόπουλος, Οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στην διάθεση των Ελβιο Μάνα και Τάσου Χατζηαγγελή.

Σάββατο τα εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα

Η ΕΠΣΜ έχει ανακοινώσει ήδη στην ιστοσελίδα της το πρόγραμμα του πρώτου γύρου της Α" τοπικής, με την Καλαμάτα να δίνει Σάββατο όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της. Αυτό συνέβη μετά από αίτημα της "Μαύρης Θύελλας" να παίζει Σάββατο. Αντίστοιχα, τις Κυριακές στο γήπεδο του Μεσσηνιακού θα παίζει η ομάδα του Μεσσηνιακού.