Τετάρτη, 31 Αύγουστος 2016 16:54

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Απέκτησε τον αμυντικό Σπύρο Πιχιγιόνι

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Απέκτησε τον αμυντικό Σπύρο Πιχιγιόνι

 

Με τον Σπύρο Πιχιγιόνι κάλυψε το κενό που υπήρχε στα μετόπισθεν η Ανδρούσα. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Πανθουριακό συμφώνησε με τους ανθρώπους της Ανδρούσας και χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση.

Ο Πιχιγιόνι έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες (Πανθουριακός, Σπερχογεία, Διαβολίτσι, Ολυμπιακό Καλαμάτας, Εράνη, Απόλλωνας Καλαμάτας κ.α.) και εκτιμάται πως μπορεί να βοηθήσει αισθητά την ομάδα του Σπύρου Τσίκινη.

ΟΚ με Βασιλογιαννακόπουλο, ανανέωσε ο Κάλλας 

Ακόμη χθες θα ολοκληρωνόταν η μεταγραφή του 22χρονου μέσου Παναγιώτη Βασιλογιαννακόπουλου από τη Θύελλα Χαρακοπιού, μια μεταγραφή που είχε ανακοινωθεί εδώ και ημέρες από την ομάδα της Ανδρούσας χωρίς να έχει τελειώσει και τυπικά.

Επιπλέον η Ανδρούσα θα ενισχύσει το ρόστερ της και με 2-3 φοιτητές το προσεχές διάστημα.

Στα αξιοσημείωτα ότι παρέμεινε στους "κυανόλευκους" ο επιθετικός Γιώργος Κάλλας, παρότι είχε προτάσεις από αρκετές ομάδες.

Οσον αφορά το ματς κυπέλλου με την Αβία, η Ανδρούσα έδειξε καλό πρόσωπο κερδίζοντας 3-0 και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Από το πρώτο ματς έλειπαν οι Δέδες, Κοσμάς, Καντζιλιέρης και Κολυβάρης που πιθανότατα θα είναι ετοιμοπόλεμοι στον αγώνα ρεβάνς.

 

Τέλος, σήμερα Τετάρτη στις 5.30 μ.μ. η ομάδα του Σπύρου Τσίκινη θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την Ομόνοια στο "Γ. Λουκαρέας".