Τετάρτη, 31 Αύγουστος 2016 20:27

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Παίρνει τον Νάτση, παρελθόν ο Κορομηλάς

Γράφτηκε από τον

Σε μια ακόμη μεταγραφή είναι κοντά η Καλαμάτα καθώς η διοίκηση είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Θύμιο Νάτση.

O 25χρονος μεσοεπιθετικός είχε καλή παρουσία πέρυσι στον πρωταθλητή Μεσσηνίας Τσικλητήρα Πύλου και εκτιμάται ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει την Καλαμάτα. Μέχρι σήμερα το απόγευμα δεν είχε ολοκληρωθεί η μεταγραφή όμως διοίκηση και παίκτης ήταν πολύ κοντά και λογικά αύριο ο Νάτσης θα υπογράψει στην Καλαμάτα.
Αν δεν υπάρξει κάτι μεταγραφικό της τελευταίας στιγμής, η Μαύρη Θύελλα θα ολοκληρώσει τις κινήσεις της με την απόκτηση του Νάτση.
Αντίθετα, ο Κορομηλάς έλυσε την συνεργασία του με την Καλαμάτα. Ο πρώην παίκτης του Παμίσου που αποκτήθηκε στις αρχές του καλοκαιριού δεν έμεινε λοιπόν πολύ στην Μαύρη Θύελλα καθώς οι δύο πλευρές χώρισαν φιλικά.
Από εκεί και πέρα, η ομάδα προετοιμάζεται για τον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου Μεσσηνίας με τον Τέλλο Αγρα που θα γίνει το Σάββατο στις 5.15 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.
Στο 2-2 του πρώτου αγώνα στους Γαργαλιάνους η Καλαμάτα έδειξε κάποιες αδυναμίες στο παιχνίδι της, κυρίως ανασταλτικά, τις οποίες θα προσπαθήσει να διορθώσει το τεχνικό τιμ των Ελβιο Μάνα και Τάσου Χατζηαγγελή Η υπόθεση πρόκριση βέβαια είναι στο χέρι της Καλαμάτας και υπάρχει η αισιοδοξία ότι με τη ανάλογη προσοχή και προσπάθεια η ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου, συνδυάζοντας μάλιστα νίκη και καλή εμφάνιση στο ματς του Σαββάτου.