Πέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2016 20:23

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: «Η Αναγέννηση είναι πιο έτοιμη από εμάς», λέει ο Αναστασόπουλος

Γράφτηκε από τον

Την προετοιμασία της για τις επίσημες υποχρεώσεις του σε πρωτάθλημα και κύπελλο συνεχίζει ο Απόλλων Καλαμάτας.


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπονήσεις, αλλά και φιλικά παιχνίδια έτσι ώστε σιγά - σιγά να μονταριστεί και να παρουσιαστεί έτοιμη κυρίως για το πρωτάθλημα που είναι και ο βασικός στόχος.
Έτσι την Τετάρτη το πρόγραμμα περιελάμβανε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Α.Σ. Φυτείας στο "Γ. Λουκαρέας".
Ο προπονητής Δημήτρης Αναστασόπουλος ήθελε να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του, όχι μόνο ενόψει του δεύτερου αγώνα κυπέλλου με την Αναγέννηση Παραλίας, αλλά και γενικά να έχει μια εικόνα από όλα τα παιδιά.
Σχετικά με αυτό τον αγώνα ο κ. Αναστασόπουλος δήλωσε χθες στο "Notosport": «Παίζουμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα που έχει διαφορετικούς στόχους. Θεωρώ ότι η Αναγέννηση είναι πιο έτοιμη από εμάς, αλλά στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι  με την έναρξη του πρωταθλήματος. Το πρωτάθλημα αργεί και θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Επειδή υπάρχουν πολλά νέα παιδιά στην ομάδα, θέλουμε την παρουσία και τη στήριξη όλων των φιλάθλων μας σε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε πολλά νέα παιδιά με διαφορετική κουλτούρα, έχουν έρθει από άλλες ομάδες, προσπαθώ να τους περάσω τη δική μου φιλοσοφία».
Στον Απόλλωνα, έχουν θέσει ως στόχο για τη φετινή σεζόν την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, κάτι που σημείωσε στη συνέχεια των δηλώσεων του ο κ. Αναστασόπουλος: «Στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία και από την επόμενη σεζόν, να φανούμε έτοιμοι για τον οποιοδήποτε στόχο τεθεί».
Ο Θεόδωρος Πετράκος επέστρεψε τις προηγούμενες ημέρες στον Απόλλωνα και ήδη οι παράγοντες έχουν προχωρήσει τις διαδικασίες για να εκδοθεί το δελτίου του ώστε να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση με τον Αναγέννηση.